Aleksandar Vučić
Printskrin
Aleksandar Vučić

Printskrin

Aleksandar Vučić , Foto: Printskrin

"Poštovani Predsedniče, kao građanin Tutina osećam potrebu da Vam se u svoje ime, najsrdačnije zahvalim na svemu što država Srbija i Vi lično činite za ovaj kraj, posebno u ovom, za ceo svet, veoma teškom periodu, kada većina lidera i vlada pokazuju sebičnost i uskogrudost, Vi ste učinili da se mi Bošnjaci koji živimo u Republici Srbiji, koju volimo i doživljavamo kao svoju i jedinu domovinu, osetimo sigurnim i ravnopravnim građanima koje država nije zaboravila.

Pročitajte još:

Ne bavim se politikom i ne pripadam nijednoj političkoj partiji, a ovu poruku Vam šaljem zato što se kroz medije ne može ni približno osetiti zahvalnost mog naroda na svemu što činite za njega, a ni podrška Vašem sveukupnom radu. Neizmerna zahvalnost i svim divnim ljudima, zdravstvenim radnicima iz Kragujevca, Kraljeva i ostalih gradova Srbije, koji su ostavili svoje porodice rizikujući da ugroze svoje zdravlje i svoj život i došli u Novi Pazar da nam pruže pomoć koja nam je od najvećeg značaja, a u vreme kada istu ili sličnu pomoć trebaju i mnogi drugi gradovi i zdravstveni centri u celoj zemlji.

Još jedno veliko hvala, želim Vam da izdržite u naporima da ovu zemlju i ceo region izvedete iz prošlosti kojom ne možemo biti zadovoljni i dovedete na put u bolju budućnost za našu decu, od one koju bi imala ako ostanemo tumarati drumovima koje su trasirali slepi vođe."

S poštovanjem,

Senad Pepić

Tutin, 04.07.2020.

Preporučujemo:

 

 

Komentari (2)

Sladjana

05.07.2020 22:52

Postovani Senade, ogromna vecina Srba vas nije gledala kao neravnopravne gradjane, cenimo da ste radni, posteni i tradicionalni. Ponosimo se uspesima Bosnjaka kao i pripadnika drugih naroda koji zivi u Srbiji. Veliki pozdrav i zelja da sto pre svi zajedno izadjemo sa sto vise zdravih i zivih iz ovog sto nas snaslo!!

Gagi

06.07.2020 01:40

Hvala,bas lepo pismo. Zelimo SVIMA brzo ozdravljenje.