DIREKTOR "DALASA" PISAO VUČIĆU "Vi ste učinili da se mi Bošnjaci koji volimo Srbiju osetimo ravnopravnim građanima koje država nije zaboravila"

Direktor fabrike nameštaja "Dalas" iz Tutina Senad Pepić pisao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Njegovo pismo uz velike izraze zahvalnosti prenosimo vam u celosti.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić , Foto: Printskrin

"Poštovani Predsedniče, kao građanin Tutina osećam potrebu da Vam se u svoje ime, najsrdačnije zahvalim na svemu što država Srbija i Vi lično činite za ovaj kraj, posebno u ovom, za ceo svet, veoma teškom periodu, kada većina lidera i vlada pokazuju sebičnost i uskogrudost, Vi ste učinili da se mi Bošnjaci koji živimo u Republici Srbiji, koju volimo i doživljavamo kao svoju i jedinu domovinu, osetimo sigurnim i ravnopravnim građanima koje država nije zaboravila.

Ne bavim se politikom i ne pripadam nijednoj političkoj partiji, a ovu poruku Vam šaljem zato što se kroz medije ne može ni približno osetiti zahvalnost mog naroda na svemu što činite za njega, a ni podrška Vašem sveukupnom radu. Neizmerna zahvalnost i svim divnim ljudima, zdravstvenim radnicima iz Kragujevca, Kraljeva i ostalih gradova Srbije, koji su ostavili svoje porodice rizikujući da ugroze svoje zdravlje i svoj život i došli u Novi Pazar da nam pruže pomoć koja nam je od najvećeg značaja, a u vreme kada istu ili sličnu pomoć trebaju i mnogi drugi gradovi i zdravstveni centri u celoj zemlji.

Još jedno veliko hvala, želim Vam da izdržite u naporima da ovu zemlju i ceo region izvedete iz prošlosti kojom ne možemo biti zadovoljni i dovedete na put u bolju budućnost za našu decu, od one koju bi imala ako ostanemo tumarati drumovima koje su trasirali slepi vođe."

S poštovanjem,

Senad Pepić

Tutin, 04.07.2020.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Gagi
  06/07/2020 - 01:40
  Hvala,bas lepo pismo. Zelimo SVIMA brzo ozdravljenje.
 • Korisnik: Sladjana
  05/07/2020 - 22:52
  Postovani Senade, ogromna vecina Srba vas nije gledala kao neravnopravne gradjane, cenimo da ste radni, posteni i tradicionalni. Ponosimo se uspesima Bosnjaka kao i pripadnika drugih naroda koji zivi u Srbiji. Veliki pozdrav i zelja da sto pre svi zajedno izadjemo sa sto vise zdravih i zivih iz ovog sto nas snaslo!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi