Savez za Srbiju
printscreen
Savez za Srbiju

printscreen

Savez za Srbiju, Foto: printscreen

Kako pišu pojedini beogradski mediji, Savez je sinoć održao poslednji sastanak na kojem je dogovoren prestanak postojanja ove grupacije opozicionih stranaka koje su bojkotovale izbore.

Izvori kažu da su ovo ostalim predstavnicima stranka koje su činile Savez predložili Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke i Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Izvori lista kažu da su obojica rekli da je Savez dostigao svoj maksimum te da svaka članica treba sada samostalno da se razvija.

Savez za Srbiju

screenshoot/Twitter

Savez za Srbiju, Foto: screenshoot/Twitter

Protiv ovoga bili su Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga i Zoran Lutovac, predsednik DS, dok se Boško Obradović, lider Dveri, navodno dvoumio.

Prema saznanjima, raspad SZS biće maskiran time što će se “praviti” novi opozicioni blok koji bi mogao da se zove Srpska bojkot opozicija kojoj bi se pridružili manji pokreti.

Na ovu vest reagovao je i fukcioner Demokratske stranke, Goran Ješić.

- Najgluplja koalicija u istoriji srpske i YU politike. A nije baš bez veze konkurencija, Meho Spaho i Korošec like this! - napisao je na Tviteru Ješić.

PROČITAJ JOŠ:

 

Komentari (1)

Milan

30.06.2020 17:01

Угаси вас Вучко, хе,хе,хеее