Boško Obradović
prinstskrin
Boško Obradović, Foto: prinstskrin, N1

- Mi nismo Dveri, mi nemamo gazdu, i ono što očigledno kolega ne razume, mi nemamo gazdu, nama niko ne komanduje, doneli smo odluku, ta odluka, po mom tumačenju je bila da nastavljamo borbu za demokratske izbore, bez obzira što smo u bojkotu za sledeće.

Dačić oštro osudio nasilno ponašanje opozicije na promociji knjige Gorana Vesića!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 15.10.2019. 13:57 Oglasio se i šef diplomatije! Ivica Dačić, Foto: Tanjug Da podsetimo, ispred galerije "Progres" u centru Beograda sinoć se održavala promocija "Knjige o Beogradu" Gorana Vesića, a isto vreme je bio protest Đilasove opozicije u organizaciji Bastaća i ekipe koji su ponovo došli u nameri da provociraju i izazovu nemire.

- Nije odluka bila takva da nećemo da razgovaramo sa predstavnicima Evropske Unije, Mekalisterom i tako dalje. Mislim da smo napravili grešku kada smo odbili da budemo u parlamentu, kad je Pahor dolazi. To je politika DS. 

- Ja razumem Dveri, oni će imati problem kada se Medvedev bude obraćao u parlamentu, siguran sam da će imati problem da objasne svojim članovima zašto ne slušaju Medvedeva.

- Ja imam problem kada ne razgovaramo sa predstavnicima Evropske Unije. Jasno je rečeno sa je Savez za Srbiju proevropski savez koji se bori za dalje učlanjavanje Srbije u Eu - rekao je Dragan Šutanovac, na šta se Boško Obradović odmah nadovezao i rekao:

- To nije tačno!

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Obradović opet napao ženu!