Saša Popović
SNP
Saša Popović

SNP

Saša Popović, Foto: SNP

Kako se navodi u saopštenju, Popović će, istovremeno, obavljati funkciju predsednika Gradskog odbora SNP u Novom Sadu.

Posle imenovanja, Popović je rekao da će Pokrajinski odbor SNP sa mnogo više energije nastaviti da radi na jačanju partijske infrastrukture na teritoriji cele Vojvodine.

"Imamo tim mladih i obrazovanih ljudi koji su spremni da ulože svu svoju energiju u jačanje naše partijske organizacije i širenje naše politike u Vojvodini i Novom Sadu", istakao je Popović.

Popović je podvukao da ce SNP nastaviti da radi na jačanju svog partnerstva sa Srpskom naprednom strankom u Vojvodini, istakavši da SNP i SNS imaju odličnu saradnju i na republičkom nivou.

On tvrdi da većina naroda u Vojvodini podržava modernu nacionalnu politiku SNP i njene stavove po pitanju očuvanja Kosova, saradnje sa Rusijom i protiv članstva u NATO.

Popović je rekao da će aktivisti SNP obići svaki gad, opštinu i selo u Vojvodini.

"Pokušaćemo na svaka vrata, razgovaraćemo sa radnicima, penzionerima, ženama, mladima, širicemo našu partijsku organizaciju i naše ideje, jer smo uvereni da politika SNP donosi najbolje za narod u Vojvodini i Srbiji", rekao je Popović.

On je istakao da je novo rukovodstvo SNP u Vojvodini već započelo kampanju za lokalne izbore 2020. godine.

Sasa Popović je rođen 1977. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, navodi se u saopštenju SNP.