Vanja Udovičić i Aleksandar Šapić
Ministarstvo omladine i sporta
Vanja Udovičić i Aleksandar Šapić, Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Šapić je tokom gostovanja na televiziji Prva najpre upitao da li mediji i opozicija osuđuju svaki vid okupljanja.

- Da li osuđujemo svaki vid okupljanja, za vreme trajanja epidemiloških mera ili samo ona okupljanja sa kojima se politički ne slažemo - kazao je on.

Šapić se ovde nije zaustavio već je pokrenuo i važnu temu oko ekologije u Srbiji. Upitao je da li ekološko pitanje predstavlja zaista važnu temu ili ona služi nečemu drugom.

Pri tom, on je naglasio da ekologija predstavlja vrlo važno pitanje za koje se on prvi zalaže da bude među prioritetima, ali kada se na jučerašnjem protestu 3 minuta priča o problemima životne sredine, a 53 minuta o aktuelnoj vlasti, onda se dovodi u pitanje ko stoji iza tih protesta.

U video prilogu pogledajte kako je izgledalo gostovanje Aleksandra Šapića.

Komentari (3)

Kojadin

11.04.2021 14:36

Setaci ili Aktivisti AntiSrbija , neka zasade pi jedno drvo i neka bace smece na odredjeno mesto... To predlazem i one aktiviste iz Bosne Crne Gore ...i Hrvatske...

boki

11.04.2021 14:44

Upravo tako gdine Šapić.Na dan NDH oni kao organizuju "ekološki ustanak"Već vidjen scenario.Iz licemerje EU koja je ovdje isterala tone osiromašenog uranijuma se zabrinuo za našu životnu sredinu a onda Srpska pešadija krene na ustanak ne znajući šta će i kako će.Naravno da nam je ekologija veoma važna a ovi sa skupa bi bili mnogo korisniji da su zasukali rukave i otišli čistiti korito neke reke ili da su donirali koji ekološki dinar.U moje vreme se išlo na radne akcije a ne na proteste.

Dušan D

11.04.2021 22:00

Sapic je nekada bio predsednik D.S. beogradski odbor pa kada više nije imao koristi hajde da pravimo-predjemo u drugu stranku.