VULIN ZBOG NOVIH UDARA NA PORODICU PREDSEDNIKA "Samo ološ napada sina jer ne može da pobedi oca"

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je danas reagovao zbog novih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 - Ako ćemo suditi o ljudima po licima sa kojima su se slikali kada su imali dvadesetak godina, ja bih imao veći problem da objasnim svoje fotografije. Slikao sam se i sa Đinđićem, i sa Đilasom, a imam negde slike i sa Vukom Jeremićem i Boškom Obradovićem, slikao sam se sa vlasnicima svih kafana i klubova u kojima sam bio, a ima me i na utakmicama i sa navijačima - rekao je Vulin, pa dodao:

- Nije pitanje sa kime se slikao Danilo Vučić, već da li je Danilo Vučić ikada prekršio zakon i da li je fotografija sa njim bilo kada, bilo koga zaštitila. U Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić nema zaštićenih, zakon je isti za sve. I kada ocu ne možete da zamerite, jer poštuje zakon, napadnete sina zato što ima fotogratiju sa nekim ko je godinama posle njenog nastanka priveden. Samo ološ napada sina jer ne može da pobedi oca - izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Povezane vesti

 • Korisnik: i Julin bi
  27/02/2021 - 12:25
  Ovaj Pinokio priča o sebi kao da je bitan, nisi brale, trpaš se sa svakim ali snimak iz plastenika ostaje. Predsednik je štićeno lice, svaka pretnja se proverava i sankcioniše u tišini, čemu se reklamira, a malo ko je osuđen.
 • Korisnik: Aleksandar
  27/02/2021 - 12:13
  Slazem se od reci do reci. Evo primera od pre par dana na KiM!! Bravo ministre
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi