Dragan Đilas
Alo!/ Rajko Ristić
Balša Božović

Alo!/Rajko Ristić

Balša Božović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

* Sve više članova i funkcionera te partije zahteva da sa čela partije ode aktuelni lider Zoran Lutovac

* Članovi žele da na njegovo mesto dođe Balša Božović

* Podsećanja radi, Zoran Lutovac izabran je za predsednika Demokratske stranke sredinom 2018. godine, a pobedu je proslavio na jednom splavu, i to u društvu Dragana Đilasa

Sve više članova i funkcionera te partije zahteva da sa čela partije ode aktuelni lider Zoran Lutovac, a da na njegovo mesto dođe Balša Božović, koji je narodni poslanik te stranke u parlamentu, saznaje „Alo!” iz izvora bliskih demokratama.

- Balša dosta solira u poslednje vreme i to izaziva simpatije kod velikog broja članova DS-a, koji smatraju da on jedini brani tu stranku od Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića - navode naši izvori i dodaju da članovi poštuju samostalne istupe Božovića jer smatraju da DS ne sme da se utopi u Savez za Srbiju i izgubi svoj identitet.

Ovo su pripadnici tajnog društva Sveti Đorđe - Gospodari Srbije iz senke!

Tajno društvo Sveti Đorđe, koje je formirao pripadnik službe državne bezbednosti Dragan Filipović, poznatiji kao major Fića, sa kolegama iz tajne službe planirao je da preuzme vlast u Srbiji Boris Tadić Zoran Đinđić Mira Marković Slobodan Milošević, Foto: ilustracija * Tajno društvo Sveti Đorđe, koje je formirao pripadnik službe državne

- Božović je stao u odbranu Gordane Čomić i Nataše Vučković, kada je Boško Obradović zahtevao da budu izbačene iz DS-a. Jedini je koji je digao glas na sednici Glavnog odbora, kada se odlučivalo o bojkotu izbora i jedini koji se otvoreno suprotstavlja lideru Dveri koji pokušava da šefuje demokratama - navode naši izvori i dodaju da zasad smena Zorana Lutovca nije moguća.

Dragan Đilas i Zoran Lutovac

Printskrin

Dragan Đilas i Zoran Lutovac, Foto: Printskrin

- Sve dok Đilas drži DS u finansijskom ropstvu, Lutovcu je osigurano mesto na čelu stranke, iako je svakim danom sve manje onih koji ga podržavaju - objašnjavaju naši sagovornici i napominju da ipak ne treba otpisivati Božovića jer je dosad uspeo da smeni sve predsednike DS-a koji mu nisu bili po volji.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, Zoran Lutovac izabran je za predsednika Demokratske stranke sredinom 2018. godine, a pobedu je proslavio na jednom splavu, i to u društvu Dragana Đilasa.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina