Dragan Đilas
Tanjug/Tanja Valić
Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Tanja Valić

*Žene su već dugo na meti opozicionog Saveza za Srbiju

*Biljana Popović Ivković poslednja žrtva ženomrzačke politike

*Poručila nasilnicima da je neće slomiti

 

Nasilnici iz Đjilasovog Saveza za Srbiju nastavljaju da sprovode svoju politiku mržnje prema ženama. Posle pretnji premijerki Ani Brnabić silovanjem obdarenim Afroamerikancem, prebijanja novinarki Pinka, fizičkog napada na predsednicu Narodne skupštine Maju Gojković i brojnih drugih mizoginih uvreda i napada na račun pripadnica slabijeg pola, sada im se na meti našla i članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković.

Pročitajte još:

Nebojša Aleksić, jedan od bliskih saradnika Dragana Đilasa, uputio je seksističke i najmizernije uvrede na Tviteru na račun Biljane Popović Ivković.

Popović Ivković je, nakon toga, upitala Dragana Đilasa i Boška Obradovića da li se stide i da li su uvrede, mržnja i poniženje žena njihova politika? Ona se zapitala i da li se tako obračunavaju sa neistomišljenicima uz poruku da je neće slomiti.

Popović Ivković je okačila i sliku koju je Nebojša Aleksić okačio početkom ovog meseca, a na kojoj se vidi njegov prijateljski zagrljaj sa Draganom Đilasom, a na slici se nalazi još jedan ženomrzac iz Saveza za Srbiju - Željko Veselinović koji je pozivao na silovanje premijerke.

Popović Ivković je okačila i sliku iz poslednje kampanje, imajući u vidu da je Aleksić bio na Đilasovoj odborničkoj listi na beogradskim izborima, što jasno pokazuje njihovu bliskost.

Niti Dragan Đilas, niti bilo ko iz Saveza za Srbiju, nije se ogradio od uvreda njihovog partijskog saborca Nebojše Aleksića.

BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje Kosova?