Ruža Tomašić
printscreen
Ruža Tomašić

printscreen

Ruža Tomašić, Foto: printscreen

Hrvatska evroparlamentarka, nekada članica ultradesničarske Hrvatske stranke prava „Ante Starčević“, najavila je odlazak u penziju i povlačenje iz politike.

U izjavi za zagrebački Jutarnji list Tomašićeva kaže da će se povući 30. juna naredne godine i dodaje da je ta njena odluka mnoge iznenadila, a neke je, kako kaže, „usrećila“.

Do tada, navodi ova čuvena srbomrziteljka, ima još posla u Evropskom parlamentu, a u penziji će čuvati unučiće i trošiti „jako dobru“ kanadsku penziju. Kao penzionerka će, kaže, živeti na Korčuli.

Komentari (4)

branka met

14.02.2020 15:13

Čista Hrvatica iz Čiste stranke prava. Iskoristila trend popularnosti ustaštva u Hrvatskoj, dobro se oparila i unovčila svoje domoljublje. Tako to rade žestoki hrvatski domoljubi - iskoristi sve što ti život pruža, danas si ustaša, a sutra obična Ruža!

Luka

14.02.2020 15:54

Nakon sto je dobro unovcila svoje hrvatovanje,bivsa kanadska policajka moze u penziju sa evropskom penzijom i uzivati u pecanju ribe na Korculi.

djon

14.02.2020 17:12

koja je to bila slomikurka u kanadi.

Paun

14.02.2020 21:48

Od kanadske policajke do evroparlamentarke dosla je iskljucivo sirenjem sovinizma prema srpskom narodu.Na mrznji prema Srbima koje je stalno poticala u medijima i javnim istupima U Hrvatskoj dobila je deo birackog tela u Hrvatskoj ,zahvaljujuci cijim gladovima je izabrana u Europarlament.