Miloš Biković
Dejan Briza/Alo!
Miloš Biković, Foto: Dejan Briza/Alo!

* Ukrajinske vlasti zabranile ulazak u tu zemlju našem slavnom glumcu Milošu Bikoviću

* Oglasio se ruski ambasador u Srbiji Aleksandr Bocan-Harčenko

* Poručio da je ta odluka veliki gubitak za Ukrajinu

- Sa nedoumicom sam saznao o zabrani ulaska u Ukrajinu talentovanom srpskom glumcu Milošu Bikoviću. Veliki gubitak za Ukrajinu i njen narod. Slučaj, na žalost, nije bez presedana - po svoj prilici, metodično rušenje kulture je već postalo navika ukrajinskih vlasti - naveo je Bocan-Harčenko na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Pročitajte još:

Podsetimo, odluka ukrajinskih vlasti povodom zabrane ulaska u zemlju srpskom glumcu je, prema informacijama, trajna, a Biković je napomenuo da mu se tako nešto prvi put dogodilo.

Rekao je da je za zabranu saznao tako što su se njegovo ime i dosije sa fotografijom našli na ukrajinskom sajtu "Mirotvorac", gde su označeni "svi neprijatelji ukrajinskog režima ili oni za koje smatraju da su pretnja po nacionalnu bezbednost Ukrajine".

U Srbiji niko neće imati platu ispod SLEDEĆE SUME!

AUTOR: Alo! DATUM I VREME: 22.08.2019. 21:32 Predsednik Aleksandar Vučić obradovao 350.000 radnika u našoj zemlji. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen U Srbiji niko neće imati platu ispod 30.000 dinara, što je oko 250 evra! Drugim rečima, minimalac koji prima svaki šesti radnik u našoj zemlji biće uvećan za najmanje 3.000 dinara.

- To mi je potvrđeno i od strane ukrajinskih koproducenata sa kojima je trebalo da realizujemo saradnju na jednom projektu koji bi bio u srpsko-ukrajinskoj koprodukciji, ali i od strane ukrajinskih kolega - izjavio je i dodao da mu se od zvaničnika iz Srbije do sada niko nije obratio ovim povodom.

Slavni glumac se povodom ukrajinske odluke oglasio i na društvenim mrežama gde je, između ostalog, poručio i da misli da nekad glumi bolje, nekad gore, ali nikad tako da je ugrožena bezbednost nacije, unevši u nemilu situaciju i malo humora.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!