Goran Vesić i Aleksandar Bocan-Harčenko
screenshoot/Facebook
Goran Vesić i Aleksandar Bocan-Harčenko

screenshoot/Facebook

Goran Vesić i Aleksandar Bocan-Harčenko, Foto: screenshoot/Facebook

Pored brojnih tema o kojum su razgovarali svima je upao u oči poklon koji je spremio za ambasadora.

Naime Vesić mu je poklonio šal FK Crvene zvezde.

PROČITAJ JOŠ:

- Danas sam imao srdačan i prijateljski razgovor sa ambasadorom Ruske federacije u Republici Srbiji Njegovom ekslencijom Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Podsetili smo se na doprinos ruskih emigranata, između dva svetska rata, razvoju i izgradnji Beograda kao i na snažne i bratske veze srpskog i ruskog naroda. Od kada je Srpska napredna stranka zajedno sa našim koalicionim partnerima Socijalističkom partijom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera, Socijaldemokratskom partijom i drugima Beograd je dobio spomenik caru Nikolaju, sovjetski heroji maršal Tolbuhin i general Ždanov ponovo su dobili svoje ulice u centru Beograda, ponovo se ponosno slavi Dan oslobođenja Beograda, a ruski arhitekta Nikolaj Krasnov, graditelj Beograda, do kraja ove godine dobiće spomenik u našem gradu. Razgovarali smo i o privrednoj saradnji naše dve zemlje i učešću ruskih kompanija u velikim infrastrukturnim projektima koji se realizuju u Beogradu. Poklonio sam NJE Bocan-Harčenku knjigu Dušana Babca ”Srbija i Rusija u Velikom ratu” koja govori o našoj zajedničkoj istoriji i savezništvu. Naravno, našem ruskom prijatelju poklonio sam i šal FK Crvena zvezda, srpskog kluba koji već drugu godinu zaredom igra Ligu šampiona uz zahvalnost jer ruska kompanija Gasprom ulaže u naš najveći klub i pomaže mu da da ostvari istorijske uspehe - naveo je Vesić.

Radi se o pljački građana od 688 miliona - to je zastrašujuće!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 28.08.2019. 15:29 - 28.08.2019. 15:49 Stefanović je na konferenciji za medije pričao o velikim hapšenjima na RTS. Nebojša Stefanović, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Za Dragana Đilasa smatram da je vrlo nemoralan čovek jer je dok je obavljao važne državne funkcije postao milijader, uveo rijaliti u Srbiji, sada mu taj isti rijaliti smeta.

Inače, Vesić je i sam veliki navijač ovog domaćeg kluba, koji je drugu godinu za redom useo da se plasira na najelitnije evropsko fudbalsko takmičenje.

BONUS VIDEO: