Vojislav Šešelj
Tanjug/Dragan Kujundžić
Vojislav Šešelj

Tanjug/Dragan Kujundžić

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Ovaj talas virusa deluje opasnije i ozbiljnije od prethodnog i moramo se čuvati dok čekamo vakcinu, a to neće biti još dugo. Ovih dana stižu radosne vesti iz Rusije vezane za njihovu vakcinu, deluje kao da je to gotova stvar, da su izumili dobru vakcinu protiv ove pošasti i da su je ispitali. Zato sam siguran da ćemo je za mesec-dva i mi u Srbiji imati na raspolaganju. Prijaviću se da budem prvi vakcinisan, nek je testiraju na meni jer ja imam najviše poverenja u rusku medicinu. Toliko da mi je jako žao i što ovaj defibrilator sa pejsmejkerom koji mi je ugrađen nije ruski, iako me dobro služi. Imao sam prvo nemački, onda su mi ga izvadili i stavili mi američki pa Amerikanci sad preko satelita mogu da me prisluškuju, ali šta da radim - u svom stilu priča šef Srpske radikalne stranke koja je na nedavno održani izborima pretrpela ozbiljan poraz i ostala bez poslaničkih mandata.

Jutka nije radikal, izdao nas je

Predsednik SRS-a želeo je i da stavi tačku na spekulacije o tome da li je Milutin Jeličić Jutka član njegove stranke ili ne.

- Istina je da sam mu ponudio da se učlani u SRS i da vodi našu stranku na lokalnim izborima u Brusu. On je prvo pristao na to, a onda je počeo da pravi neku sopstvenu listu na kojoj nije bilo radikala i tu smo se razišli. Nije ispao korektan prema našoj stranci u Brusu. A što se tiče njegove afere, siguran sam da je montirana. Ne mogu da govorim kakav je on čovek i šta je radio, to sam rekao i pred njegovom suprugom na jednoj tribini u Brusu, neka ga žena kontroliše za ostalo, ali afera je napravljena pod pokroviteljstvom američke ambasade - uveren je lider SRS-a.

Šešelj za naš list priznaje da vanparlamentarni život nije nimalo lak i da se ovih dana pronalazi u istorijskom romanu „Teško pobeđenima” Slavomira Nastasijevića, koji je pre toga čitao na kraju osnovne škole. Poručuje i da će bez obzira na sve svoju borbu nastaviti i sačuvati stranku koja je, prema natpisima koji su se ovih dana mogli pročitati u medijima, u fazi raspadanja. On takve navode odbacuje kao netačne, a naročito tvrdnje da mu stranački funkcioneri najviše zameraju što se vozi u džipu dok u javnosti zastupa sirotinju, te da mu zato otkazuju poslušnost.

- Da li neko stvarno može da poveruje da mi se stranka raspada zbog džipa, koji pritom nije ni partijski, a ni moj? Istina je da je bilo kadrovskih promena jer ne može nijedna stranka posle ovoga što nam se desilo na izborima ostati bez unutrašnjih promena. Imaćemo u budućnosti još takvih dešavanja i naše probleme kao i do sada rešićemo uspešno, iako trpimo i podmukle udarce od strane režima preko nekih medijskih krugova. Težak poraz smo pretrpeli, ali nije se to desilo zato što nas narod nije želeo, nego zato što su izbori bili neregularni i montirani. Nije jednostavno voditi vanparlamentarne političke aktivnosti i sačuvati stranku, ali ja sam optimista, uspeću, neću se predati - zaključio je Šešelj.

Pročitajte još:

 

Komentari (4)

Sasa

15.07.2020 09:24

Svaki učitelj je presrećan kada ga učenik prestigne, budi ponosan

Sparta

15.07.2020 10:59

Što se tiče Ruskih vakcina protiv Kovid 19 jedva je čekam. Takodje ću i ja tražiti da mi je prvom daju.. nemam nikakve sumnje po pitanju Rusije i njenih strucnjaka doktora. Narod da trazi od predsjednika da samo u obzir dolaze vakcine od Rusije, nikako od zapadnih djavola !!!! A sto se tiče izbora, ako je tacno da su neregularni onda Šešelju tvoj učenik AV ti je baš zapržio čorbu !!!!

sasa

15.07.2020 11:44

Tu RUSKU vakcinu i ja odmah uzimam..

Lilit

15.07.2020 20:32

Ovaj mutant samo loži narod, kao Karlovac, Karlobag....