KAKO UPRSKATI ODNOSE SA ŠVEDSKOM U JEDNOM TVITU? Robert Čoban postavio Đilasa na svoje mesto (FOTO)

Dragan Đilas lider Saveza za Srbiju žestoko se obrukao sinoć na Tviteru ismevajući digitalni prikaz na Skupštini grada Beograda povodom švedskog zimskog praznika.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Digitalni prikaz proslave švedskog praznika Sveta Lucija u organizaciji ambasade ove zemlje, a sve u želji da Beogradu predstavi čaroliju ovog zimskog praznika, nije se svideo jednom od lidera SZS Draganu Đilasu.

Nepoštujući tuđe vrednosti i rugajući se nacionalnom prazniku, Đilas je svojim ispadom izazvao reakciju Ambasade Kraljevine Švedske u Republici Srbiji.

- Poštovani, žao nam je što vam se nije dopala naša projekcija prilikom proslave Svete Lucije (u saradnji sa gradom Beogradom), bilo je raznih grafičkih prikaza zimskih tema i neke varijante su verovatno bile lepše od drugih. Pozdrav, Ambasada - poručila je ambasada Švedske Đilasu.

Nakon Šveđana, na Tviteru se oglasio i Robert Čoban, vlasnik izdavačke kuće "Color press":

- Kako uprskati odnose sa Švedskom u jednom tvitu. Prošle godine radili smo St. Lucia & ABBA Party zajedno @Sweden_Belgrade ove godine se ambasada odlučila na ovaj sjajan koncept, propust je samo što nisu na vreme obavestili lidere srpske opozicije i tražili dozvolu - napisao je Čoban.

Objava
Objava, Foto: Printscreen

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi