Ričard Grenel
youtube printscreen

 

Ričard Grenel

youtube printscreen

Ričard Grenel, Foto: youtube printscreen

Nakon sastanka sa predsednikom Srbije, Ričard Grenel je odgovarajući na pitanja novinara o rokovima koji su zadati za rešenje kosovskog pitanja istakao da ga interesuje samo ono što se dešava danas, jer je pobedio rak.

Ričard Grenel je tokom obraćanja istakao da zbog toga ne može da predviđa budućnost, ali da oseća snažnu energiju kada se razgovara i kada se stvari pomeraju napred.

- Što se tiče rokova, ja sam imao rak, i evo tu sam. Ne znam šta će se desiti sledeće nedelje i sledećeg meseca. Mene zanima ono što je danas, i da se krene napred - istakao je Grenel.

Specijalni izaslanik predsednika SAD o dijalogu Beograda i Prištine nakon posete Kosovu danas boravi u Beogradu gde je razgovarao sa predsednikom Srbije. Glavna tema sastanka bila je ekonomska saradnja, ukidanje taksi i prekid zastoja u pregovorima.

Komentari (1)

Dobi

24.01.2020 17:05

Ne moze se bolest iskoriscavati u postizanju uspesnih pregovora jer se moze vratiti gospodinu Grenelu, bog ne trpi lukave i podle,MYBUq narocito ako je ta lukavost i podlost u licnom interesu.