Aleksandar Vučić, Semska rača
Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić, Semska rača

Predsedništvo Srbije

Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije

* Lider Dveri zapretio da će Vučiću lupiti šamar

* Naišao je na oštre osude

* Od čoveka koji se fizički obračunavao samo sa ženama, čuti ovako nešto pored žaljenja izaziva gađenje

MANJAK:

Boško Obradović je zapretio šamaranjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom čega se oglasio i član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nemanja Manjak.

Manjak je konstatovao da se bolesna mržnja koju SzS svakodnevno pokazuje graniči sa ludilom.

Obradović započeo rat!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 18.10.2019. 12:37 - 18.10.2019. 13:48 Nastao haos na društvenim mrežama! Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Lider Dveri Boško Obradović nastavlja sa agresivnim ispadima. On je zapretio šamaranjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću! Na ovaj način jedan od prvaka Saveza za Srbiju započeo je pravi rat na društvenim mrežama, a osude ovog čina ne prestaju da pljušte.

„Poslednja u nizu pretnji, koju je ovog puta Boško Obradović uputio predsedniku Vučiću, oslikava patologiju koju svi Đilasovci pokazuju svakodnevno, mesecima unazad. Do sada je svima postalo jasno da su politika i ideja SzS-a, kao i raznih Đilasa, Jeremića, Obradovića i pojedinih skočimiša poput Bastaća, upravo pretnje i uvrede i to uglavnom na račun žena. Njihova bolesna mržnja prema Vučiću, i svemu što dolazi iz Srpske napredne stranke, se graniči sa ludilom.

Pozivam nadležne državne organe da reaguju i konačno stanu na put siledžijama. Pristojna i moderna Srbija ne zaslužuje siledžije i fašiste u društvu“, zaključio je Manjak.

 

MIRKOVIĆ:

Na poslednju pretnju koju je Boško Obradović uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću reagovao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković, koji je istakao da Obradović ne želi da prepusti ulogu prvog fašiste Bastaću, pa je i on obećao šamar.

„Od čoveka koji se fizički obračunavao samo sa ženama, čuti ovako nešto pored žaljenja izaziva gađenje.

Kada nemaš argument ti posegni za nasiljem, i to je osnovna politika Đilasa, Jeremića i Obradovića. U ovoj Boškićevoj pretnji je samo dodatno žalosno to što je on svuda i svima poznat kao izrazita kukavica, što je i dokazao mnogo puta kada se kao prava junačina obračunavao, napadao i nasrtao na žene. Bošku mišu Obradoviću bilo bi bolje da uradi nešto korisno za sve, na primer da se ne oglašava više dok ne bude imao šta pametno da kaže i da na taj način prestane da zagađuje vazduh svojim primitivnim i nebuloznim izjavama i pretnjama.

Aleksandar Vučić se ovih budalaština nije uplašio, niti će se na njih obazirati, jer svi znaju da Đilasov pekinezer, kao i svaki drugi, može i ume jedino da laje“, zaključio je Mirković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

SAVIĆ:

Povodom najnovijih pretnji koje je predstavnik SzS Boško Obradović uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću reagovao je i predsednik Gradske opštine Voždovac i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Savić, koji je na svom Fejsbuk profilu napisao da od „fašiste Boška Obradovića ne može očekivati ništa drugo osim pretnji“.

„Budući da je nasiljem ušao u Skupštinu, da je pretukao novinarke Gordanu Uzelac i Maru Dragović, pretnje predsedniku Vučiću su samo kap u moru morbidnosti i ludila koju Đilasovi sledbenici svakodnevno demonstriraju, a svo to siledžijstvo predvodi Boško Obradović.

Očigledno je izgubio na originalnosti, pa je počeo da kopira svoje saborce iz SzS-a. Da nije zastrašujuće, budući da je nasilje jedino što nam SzS nudi, bilo bi smešno kako se jadno i bedno bore za vlast. Bez ideje i politike, samo pretnje, uvrede i nasilje su slika Đilasa i svih njegovih poltrona“, napisao je Savić na svom Fejsbuk profilu.

 

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

 

Komentari (2)

Srozali ste se totalno

18.10.2019 20:12

Pa, ljudi, to je državni udar, odnosno udar na predsednika, predsednički udar. Šta na ovo kaže gos'n Vučićević? Zašto se ne javlja?

Vladeta

18.10.2019 20:23

Ovo je očigledno da neznamo šta hoćemo. Svi viču "Kosovo je Srbija!", onda Vučić kaže " Pa jeste, ali ne baš celo!". Tad svi ćute, a kad deo opozicije kaže da ta izjava nije u redu onda dreka na opoziciju.