Saobraćaj, vozači,
Alo!/Vladimir Marković
Saobraćaj, vozači,

Alo!/Vladimir Marković

Saobraćaj, vozači, , Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ministar unutrašnjih poslova saopštava da građani produženje registracije svojih vozila u narednom periodu mogu obavljati isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima.

Registarcija se završava lako, morate poslati najbližeg srodnika koji će vaše vozilo odvesti na tehnički, to je obavezno. Primetili smo ovih dana ima više saobraćajnih nezgoda i to isključivo zbog velike brzine, a znate zašto, jer su ulice prazne, vanredno je stanje, vozači vide da nema mnogo vozila na ulicama, i onda nagaze na gas, a ne shvataju da i u ovakvim situacijama treba da poštuju pravila koja su propisana zakonom, ističe ministar Nebojša Stefanović.

Nebojša Stefanović

Printscreen

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

- Država sve radi kako treba. Brinemo zaista o svakoj osobi. To jeste naporno i teško, ali uspevamo. Moram da se zahvalim volonterima, ove dve nedelje su prelomna tačka, moramo da održimo krivu i da ne pada, ali to ćemo uspeti samo ako se budemo ponašali odgovornost. Mera će stupiti na snagu jedno ako građani ne budu poštovali mere koje smo uveli. Ja hoću da uputim ljude da se slobodno jave na bilo koji broj Minstarstva unutrašnjih poslova ili na mejl, i mi ćemo vas uključivati na druge telefone koji će vam dati odgovor na vaše pitanje, ističe ministar Nebojša Stefanović.

Podsetimo, ministar je precizirao da ova Uprava neće primati zahteve za produženje ličnih dokumenata, a u toku trajanje ove odluke dokumenta koja su istekla biće važeća.

Komentari (2)

rade.schengen

31.03.2020 09:37

a kako da se vratimo iz eu sa isteklom registracijom automobila jer smo ovde zarobljeni?

Lazimir

02.04.2020 12:15

Zanimljiva priča, samo što u realnosti niko ne odgovara na mejlove. Provereno.