PRENOSE PORUKE PREDSEDNIKA SRBIJE Region bruji o Vučićevoj poseti Kosovu, evo šta pišu mediji!

Vučićeva poseta Kosovu udarna vest na regionalnim portalima

Aleksandar Vučić na Kosovu
Aleksandar Vučić na Kosovu, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Svi vodeći elektronski mediji u regionu na udarnim mestima preneli su vest da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo dvodnevni boravak na Kosovu i Metohiji i da su mu prve stanice bile brana Gazivode i Zubin Potok. Mediji u regionu preneli su prve Vučićeve reči da je srećan i da se dobro oseća na KiM.

Aldžazira Balkans je izvestila da je brana Gazivode ukrašena srpskim zastavama. Dnevnik.hr je preneo da su bezbedosne mere povećane u subotu na severu Kosova zbog dolaska predsednika Srbije.

GRAĐANI U PANICI Nakon zemljotresa u BiH nivo vode krenuo NAGLO DA OPADA, REKA NESTAJE!

Napominju i da je poseta Vučića Kosovu bila pod znakom pitanja nakon što je Priština saopštila da će sprečiti njegov obilazak brane Gazivode, koja je od strateškog interesa i, kako navode, jedna od glavnih spornih tačaka u dijalogu Beograda i Prištine.

Sarajevski portal Avaz preneo je takođe da je, kako je i bilo najavljeno, Vučić doputovao na sever Kosova, gde ga je dočekao veliki broj građana sa kojima se predsednik Srbije pozdravio, a potom krenuo na sastanak s radnicima preduzeća "Ibar".

Napominju da je Kfor saopštio da je situacija mirna i stabilna i da nema tenzija, te da će poduzeti sve neophodne mere da se omoguci mirna poseta predsednika Srbije.

UŽAS U NOVOM BEOGRADU: Još jedna smrt na gradilištu, preminuo radnik koji je pao sa građevine

Portal RTCG je preneo da je predsednik Srbije na sever Kosova stigao preko prelaza Brnjak, te da je prvo obišao Zubin Potok i hidroelektranu u Gazivodama.

Napominje se da je Priština odobrila plan posete predsednika Vučića pod pritiskom Zapada. Portal je preneo da na putevima ka hidroelektrani Gazivode, u opštini Zubin potok, prvoj tački posete Aleksandra Vučića KiM, nema vidljivog prisustva pripadnika kosovske policije.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: jana
  09/09/2018 - 10:16
  Svi smo ponosni na naseg predsednika.
 • Korisnik: ana
  09/09/2018 - 10:15
  Ovo je veoma važna poseta Aleksandra Vučića svom narodu na KiM.
 • Korisnik: Mia
  09/09/2018 - 05:46
  Ovo je veoma važna poseta Aleksandra Vučića svom narodu na Kosmetu, o kojoj ima šta da se kaže i o kojoj će se još dugo pričati!
 • Korisnik: Nina
  09/09/2018 - 05:44
  Imaju regionalni mediji šta i da prenesu. Ovo je značajna poseta Aleksandra Vučića Kosmetu!
 • Korisnik: Jelena
  09/09/2018 - 05:00
  Svi smo ponosni na naseg predsednika,mnogo dobrih stvari radi za nas
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi