Tatjana Vojtehovski
YouTube/printscreen
Tatjana Vojtehovski, Foto: YouTube/printscreen

Nakon što su sinoć prikazane fotografije najtežih krivičnih dela od strane uhapšene kriminalne grupe, usledili su dirigovani napadi na društvenim mrežama.

Među pojedinim opozicionim novinarima našla se i Tatjana Vojtehovski, koja je napisala:

- Prekinuti u subotu uveče programe doslovno svih televizija, ponavljati "sklonite decu", pustiti fotografije kasapljenih tela, odsečene glave i krvavih leševa, uz komentar "gledaćemo da ovo više ne puštamo" može da uradi samo poremećena i potpuno neuračunljiva osoba - napisala je Vojtehovski.

Na njen komentar ubrzo je stigao odgovor koji je u potpunosti razotrkio lažno moralisanje Tatjane Vojtehovski!

- Reče žena koja je u prajm tajmu na Pinku pitala silovanu devojku "da li je doživela orgazam dok je otac silovao" - odgovorio joj je novinar Branko Klanšček.

Inače, Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je i krivični postupak protiv voditeljke Tatjane Vojtehovski i drugih osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo povreda tajnosti podataka povodom emisije "Život priča" emitovanoj 20. oktobra 2016. godine.

Komentari (3)

XXL

07.03.2021 11:57

Ma žena je iritantna, a diskutabilno je kakva je novinarka.

sneg

07.03.2021 12:16

Ona je , bolje da ne kazem sta

raca

07.03.2021 16:07

Lepo je bora čorba napisao i otpevao,, O KAKO JE LEPO BITI GLUP ,, a ja dodajem -SVAŠTA P...A RODI , kada bi nju spojili na blesimetar puko bi zbog pomanjkanja merljivosti SRAM TE BILO I TI SEBE NAZIVAŠ ŽENOM