PAKLENA PROVOKACIJA ALBANSKOG POLITIČARA Ragmi Mustafa prevario novinare da ga je srpska policija nepotrebno zadržala sat vremena na kontrolnom punktu prema Kosmetu

Predsednik Demokratske partije Albanaca u Preševu Ragmi Mustafa smišljeno je digao halabuku i optužio srpsku policiju i državne organe zbog toga što je “bez razloga i objašnjenja” sat vremena zadržan na kontrolnom punktu Depce-Mučibaba prema Kosmetu.

Ragmi Mustafa
Ragmi Mustafa, Foto: Arhiva

Službenici granične policije i Policijske stanice u Preševu tvrde da je poznati albanski političar zlonamerno izneo netačne i tendenciozne podatke i bez valjanog razloga optužio pripadnike MUP-a i organe države Srbije.

PREDSEDNIK NA KOSOVU Vučić došao u posetu porodici Kovačević, građani ga sa oduševljenjem dočekali! (VIDEO)

Posle kontrole i obaveznog zadržavanja po povratku iz Gnjilanana, razbesneli albanski političar 7. septembra u 23 časa sazvao je konferenciju za novinare, na kojoj je neosnovano i sa mržnjom drvlje i kamenje bacio na pripadnike policije i organe države Srbije.

Navodno poduže zadržavanje na administrativnoj granici sa Kosmetom Ragmi Mustafa smatra slučajem bez presedana. On i stranka na čijem je čelu osuđuju “flagrantan ispad policije” i traži od MUP-a informaciju o razlozima ovog čina. Od Kancelarije misije OEBS-a i drugih međunarodnih organizacija Mustafa zahteva da se pozabave ovakvim i sličnim slučajevima postupanja sa Albancima na graničnom prelazu.

APSOLUTNI HIT Šešelj renovirao svoju kuću u Hrtkovcima, natpis koji je stavio OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! (FOTO)

Novinarima je Ragmi Mustafa rekao da bez obzira na signale iz Brisela srpske institucije nastavljaju da zlostavljaju i maltretiraju pripadnike albanske nacionalne zajednice.

Policija je potvrdila da je Ragmi Mustafa na bezbednosni punkt stigao u 18 časova i posle redovne kontrole od 20 minuta nastavio put prema Preševu.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Tea
  08/09/2018 - 21:13
  Ako imaju kamere demantujte ovog fensera!
 • Korisnik: trig
  08/09/2018 - 18:48
  lazu siptari kako zinu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi