Rada Trajković, Bernar Kušner
Printscreen
Rada Trajković, Bernar Kušner

Printscreen

Rada Trajković, Bernar Kušner, Foto: Printscreen

Rada Trajović, partnerka Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, pored toga što je podržala nedavnu divljačku akciju ROSU i nije mogla da sakrije sreću zbog hapšenja Srba na severu Kosova, pre nekoliko godina, tačnije 2010. uradila je nešto daleko strašnije.

 

Rada Trajković

Printscreen

Rada Trajković, Foto: Printscreen

Naime, te 2010. godine na pitanje novinara da li je učestvovao u trgovini organima u slučaju "žuta kuća" tadašnji šef francuske diplomatije Bernar Kušner se najpre nasmejao, a potom novinaru rekao: "Da li ste bolesni?" "Šta je to žuta kuća", upitao je Kušner.

Emir Hadžihafizbegović

EPA/ ETTORE FERRARI

 

Nakon razgovora sa Radom Trajković, koja je u to vreme bila direktor Doma zdravlja u Gračanici, novinari su Kušnera upitali o tvrdnjama porodica otetih kosovskih Srba da je i on učestvovao u trgovini organima njihovih rođaka.

Kušner se najpre nasmejao na to pitanje, a potom upitao novinara: "Da li ste bolesni? Nemojte da verujete u sve što se kaže. Šta to znači da smo Rada i ja uzimali leševe da krademo organe", rekao je šef francuske diplomatije.

Aleksandar Vučić

Printscreen/Instagram/buducnosts

 

Kušner se sit iscerekao u vezi sa Žutom kucom, a još gore jeste što se i Rada samo smeškala i ni jednom jedinom rečju ga nije osporila.

Pročitajte još:

 

Na pitanje novinara kakav je njegov stav o slučaju "žuta kuća" gde su, po tvrdnjama svedoka, na severu Albanije otetim Srbima uzimani organi, Kušner je odgovorio kontrapitanjem: "Šta je to žuta kuća?".

Aleksanar Vučić i Miloš Biković

Foto: Promo

 

"Morate ići da se kontrolišete. Oni koji to kažu su idioti i ubice", rekao je Kušner u prisustvu Rade Trajković koja je kasnije izjavila da joj je "sa profesionalne, ali i sa političke tačke gledišta razumljiva  Kušnerova reakcija na novinarsko pitanje o slučaju "žuta kuća".

Pogledajte kako je sve izgledalo: