Oštećeni automobil
Konzervativna reformistička stra
Oštećeni automobil

Konzervativna reformistička stra

Oštećeni automobil, Foto: Konzervativna reformistička stra

Janković je rekao da je to drugi napad na funkcionere te partije u poslednjih 30 dana i da je pre mesec dana pokušan atentat na predsednika stranke doktora Dejana Đordevića, u blizini Dedinja, i da je tada njegov džip uništen.

Saopštenje vam prenosimo u celini:

"U ranim jutarnjim satima, 19.1.2018, pucano je na šoferšajbnu kola potpredsednika Konzervativne reformističke stranke Nenada Jankovića. Na mestu događaja, na parkingu ispred njegove zgrade na Novom Beogradu, pronađeno je pet čaura. U kolima nije bilo nikoga, a uviđaj je u toku. Konzervativna reformistička stranka dovodi ovaj događaj u vezu sa stranačkim aktivnostima Nenada Jankovića, jer se kao advokat bavi radnim sporovima i ne postoji bilo koja situacija koja je u tom smislu mogla da isprovocira ovaj događaj."

Pročitajte još:

MUP je u saopštenju odbacio u potpunosti navode da je pucano na njegovo vozilo.

Oštećeni automobil

Konzervativna reformistička stra

Oštećeni automobil, Foto: Konzervativna reformistička stra

U saopštenju se još navodi da je policija odmah po prijavi da je pomenuto vozilo u toku noći oštećeno na parkingu u Novom Beogradu, koju je dobila danas oko 13 sati, izašla na lice mesta i preduzela sve mere i radnje u cilju rastvetljavanja ovog događaja.

Preporučujemo:

MUP navodi da su na licu mesta pronađene kamenice kojima je najverovatnije oštećeno vozilo, kao i obližnja telefonska govornica, što se može videti i na fotografijama koje je Konzervativno reformistička stranka priložila uz saopštenje.

"Nakon obavljenog uviđaja, policija je isključila bilo kakvu mogućnost da su oštećenja na vozilu nastala usled dejstva projektila iz vatrenog oružja i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo koje se izjasnilo da se radi o krivičnom delu uništenje i oštećenje tuđe stvari", ističe MUP u saopštenju.

Pripadnici MUP-a, kako se ističe, nastavljaju sa radom u cilju rasvetljavanja ovog krivičnog dela i procesuiranja izvršilaca.