Trg Republike, Marko Bastać
Alo!/Nenad Vujanović
Trg Republike, Marko Bastać

Alo!/Nenad Vujanović

Trg Republike, Marko Bastać, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Rade Basta, direktor JKP "Beogradske elektrane" najoštrije je osudio fizički napad na odbornika Srpske napredne stranke prilikom otvaranja Trga republike.

PROČITAJ JOŠ:

- Prvo su krenuli na porodicu predsenika Srbije, pa su na Trgu republike napali penzionera, sada odbornika, pitam se dokle će tako. Napadima, psovkama, vređanjem i primitivizmom se ne dolazi na vlast. To ih i boli, jer drugim arsenalon ne raspolažu. Neko ko na izborima jedva pređe cenzus i ne ume drugačije. Ovakvo nedolicno ponašanje je lice opozicije. Manir neradnika i džabalebaroša je da udaraju na svaku pozitivnu investiciju u Srbiji - istakao je Basta.

Trg Republike

Printscreen

Trg Republike, Foto: Printscreen

Basta je dodao da opoziciji ne odgovara izgradnja auto-puteva, svaka investicija koja će Srbiji i Beogradu da donese benefit.

On je pozvao policiju i tužilastvo da reaguju i po zakonu kazne ovakvo divljačko i primitivno ponašanje.

Sin Ratka Mladića saopštio tužne vesti!

AUTOR: Alo.rs/ Agencije/ M. I. DATUM I VREME: 31.08.2019. 09:55 Darko Mladić se oglasio. Darko Mladić, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Zdravstveno stanje bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Republike Srpske (VRS) generala Ratka Mladića je nepromenjeno * Mladiću je i dalje je loše, a odbrana će na statusnoj konferenciji zakazanoj za 3.

- Svako ko je na funciji ne sme da dozvoli da sa sobom vodi huligane koji bacaju dimne bombe i maltretiraju građane koji su došli da pozdrave završetak radova na Trgu republike. To je neoprostivo - zaključio je Basta.

BONUS VIDEO: