Vuk Jeremić
Printscreen
Vuk Jeremić i Milan Roćen

printscreen

Vuk Jeremić i Milan Roćen, Foto: printscreen

Novi snimak Vuka Jeremića nekadašnjeg savetnika predsednika Srbije Borisa Tadića, kasnije i ministra u vladi, razotkriva kakve je sve poslovne "kombinacije" ovaj političar pravio dok nam se država raspadala.

Na snimku se može čuti razgovor Jeremića i jednog biznismena sa dobrim vezama u Rusiji (ime poznato redakciji).

Pročitajte još:

 

Oni su se tokom razgovora, kroz smeh, prvo hvalili putovanjima po svetu.

Tako Jeremić ističe da se nalazi u Engleskoj sa suprugom dok njegov sagovornik navodi kako je nekoliko dana bio u Italiji, a potom se vratio u Moskvu.

Ubrzo zatim, dogovaraju sastanak sa Milanom Roćenom, crnogorskim diplomatom i najbližim savetnikom Mila Đukanovića, za sutradan.

Podsetimo, u razgovorima Jeremića i Roćena koji su isplivali u javnost, dvojica političara se smeju dok ističu kako su "je*ali majku Srbiji i Crnoj Gori".

Vuk Jeremić i Milan Roćen

printscreen

 

Potom se dotiču i Nenada Popovića sadašnjeg ministra u Vladi Srbije koji se tada nalazio u Moskvi.

Jeremić ne želi da se sretne sa njim, ali navodi kako mu je to veza preko koje njegova supruga Nataša pokušava da zaposli drugaricu.

Vuk Jeremić

Tanjug/Sava Radovanović

 

Biznismen se na to nadovezuje rečima da je Popović postao opasan DSS-ovac, a potom se obojica smeju njemu i Vojislavu Koštunici.

Posle još jednog snimka, građani Srbije i Crne Gore imaju priliku da vide kako su naši političari pravili poslovne kombinacije po Rusiji dok se zajednička država raspadala.

Snimak razgovora poslušajte ovde:

 

Sergej Trifunović

Youtube Printscreen