Nebojša Stefanović
Printscreen
Nebojša Stefanović

Printscreen

Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

 

* Vidim da će uskoro osporiti i akreditaciju moje osnovne škole

* Otvorena istraga protiv Đilasa

* Vreme je za odgovore narodu

 

"Vidim da će uskoro osporiti i akreditaciju moje osnovne škole", rekao je Stefanović za TV Prva. On je podsetio da je Đilas koji je, kako kaže, postao multimilioner za vreme svoje dok je bio na vlasti lagao da je novac iz Češke bio njegov startni kapital.

"Videli smo da iz Češke nije doneo ništa i to po zvaničnim dokumentima čeških poreskih organa. Lagao je, jer je svestan činjenice da je milijarde i stotine miliona evra koje su prošle kroz njegovu firmu stečeni na grbači građana Srbije, koristeći fondove, politički pritisak i uticaj", rekao je Stefanović.

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević

Alo!/Vladimir Marković

Dragan Đilas i Mlađan Đorđević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Dodao je da Đilas danas zvanično prijavljuje 25 miliona evra, a da se ne zna koliko je novca koji se ne vodi na njegovo ime. Ističe da Đilas mesecima ne govori ni reč o Češkoj, te dodao da primećuje ozbiljnu nervozu i sada kada je otvorena istraga o minutaži na RTS i kod Đilasa i Saveza za Srbiju.

"Prošlo je vreme ćutanja, kad niko nije smeo da ih pita za kriminal, korupciju i pljačku, vreme je da pruže odgovore narodu", rekao je Stefanović. Upitan da li je nervozan zbog prijave za falsifikovanje diplome, Stefanović je odgovorio odrečno.

Pročitajte i: