Aleksandar Vučić
Tanjug/Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dragan Kujundžić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Nema viših i važnijih vrednosti od jedinstva našeg naroda i slobode za koju su se naši preci borili, za koju ćemo se boriti i u budućnosti.

Ako smo jedinstveni, složni, ujedinjeni, mi Srbi, a ovo nije samo državni praznik, već svesrpski, možemo da prevaziđemo sve nedaće, pobedimo sve probleme, osiguramo i garantujemo budućnost naše dece.

Čestitam narodu u Srpskoj i Srbiji praznik, ali i svim Srbima širom sveta. Svojom zastavom se ponosimo i čuvaćemo je, umećemo da čuvamo zemlju, ali i zajednički narod. Tako ujedinjeni ostavićemo trag u istoriji Evrope i sveta i imaćemo dobru i sigurnu budućnost - poručio je predsednik Vučić na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Aleksandar

15.09.2020 18:34

Zar ovo nije gospodjica koja je pevala u Vrnjackoj banji, jer je i nju kriza tesko pogodlila pa je morala da odrzi nastup na kome su svi bili "zdravi" da bi mogla da plati racune ! Ne ?!?!

trofazni

15.09.2020 23:04

Ovo je pravo vreme za praznik a ne uzeti za Dan drzavnosti da pada usred februara.

Perica

15.09.2020 23:15

Braćo Srbi! Budite ponosni na naše pretke i trudite se da budite bolji od njih. Ponosan sam što sam Srbin što sam učestvovao u odbrani otadžbine jer nema veće časti. Budimo ponosni na ovaj dan .