Zoran Đinđić
Alo!
Zoran Đinđić

Alo!

Zoran Đinđić , Foto: Alo!

Premijer Zorana Đinđića ubijen je na današnji dan 2003. godine.

Pročitajte još:

Za atentat su osuđeni Milorad Ulemek Legija, Zvezdan Jovanović (kao neposredni izvršilac) i još desetorica saučesnika, dvojica vođa "zemunskog klana" (Dušan Spasojević i Mile Luković Kum) ubijeni su u policijskoj akciji, međutim, malo ko veruje da su se svi krivci našli iza brave i da je rasvetljena prava pozadina atentata.

Preporučujemo i ovo:

Zvezdan Jovanović inače je pred sudom ispričao kako je on bio egzekutor, šta se tačno dogodilo tog dana, i kako je tačno ubio premijera.

- U zgradu odakle je pucano ušli smo ja, Aleksandar Simović i Ninoslav Konstantinović, koji je nosio kablove i farbu. Jurišić je čuvao parking-mesto ispred zgrade, i kada bismo mi dolazili, on se sklanjao. Dolazili smo "pasatom" koji je vozio Vlada Budala... Tog dana u sobi smo sedeli i čekali. Pušio sam cigarete "davidov" i pikavac ugasio u jednu kutiju u džepu. Moguće je da mi je neki pikavac ispao sa strane. Telefon je bio kod Ace i javili su da Đinđić dolazi. Preko prozora smo stavili jedno šareno ćebe. Sedeo sam na stolici, cev je virila kroz prozor i nisu me mogli videti. Iz automobila je prvo izašao momak iz obezbeđenja i izneo štake. Đinđić je izašao, bio je čudno okrenut, nekako sa strane - rekao je Jovanović i dodao:

Zoran Đinđić

Tanjug/Dragan Antonić

Zoran Đinđić, Foto: Tanjug/Dragan Antonić

 

Komentari (1)

haron

12.03.2019 20:24

Super si profitirao ubio coveka koji je bio mozak Srbije sebe zakopao bas super