Milorad Dodik
EPA/Vladimir Stojković
Vuk Jeremić i Dragan Đilas

Tanjug/Tanja Valić

Vuk Jeremić i Dragan Đilas, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Nečuveni udar na Republiku Srpsku od strane srpske opozicije u jeku predizborne kampanje u Bosni i Hercegovini koji je direktno na štetu Republike Srpske i srpskog naroda.

Naime, Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić preko predsednika Pokreta za preokret Janka Veselinovića, proglašavaju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika za kriminalca, a RS za mafijašku tvorevinu iz koje u Srbiju dolazi prljavi kapital!

Prema skandaloznim izjavama Veselinovića kao da rade po nalogu zapada.

Boško Obradović

Tanjug/Zoran Žestić

Boško Obradović, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Obradović, Đilas i Jeremić ne biraju sredstva i laži kojima će napasti, a sada su odlučili da preko Veselinovića udare na Dodika i Republiku Srpsku sramotnim optužbama da državni udar u Srbiji sprovodi upravo Milorad Dodik.

Tu nije kraj skandalu jer Janko Veselinović u ime Boška Obradovića, Jeremića i Đilasa traži da se Dodiku oduzme državljanstvo Srbije!?

Da li to znači da je Dodik manje Srbin nego oni?!

Optužbe Janka Veselinovića

Danas

Optužbe Janka Veselinovića, Foto: Printskrin

Komentari (7)

deki

14.08.2018 10:11

Ovo nije nikakav skandal niti izmisljotina! ovo sto je rekao Obradovic je gola istina! pitajte narod po RS da li se slaze ili ne..

Nevena

14.08.2018 12:28

@deki - Ti veruj Obradovicu! MI verujemo svome presedniku. Pitajte sve u Republici Srpskoj za koga su znaces odgovor u oktobru. Srpska nece izdajnike mi podrzavamo ko brani Srpsku.

srbin

14.08.2018 10:51

stvarno zasto predsednik republike srpske ima drzavljanstvo druge republike

Srpkinja

14.08.2018 12:23

@srbin - Nisam presednik i imam pravo na dvojno drzavljanstvo! Sve i jedan gradanin Republike Srpske i federacije imaju sporazum sa Srbijom za dvojno drzavljanstvo.

Sojic

14.08.2018 11:34

Svaka im je na mestu.Problem je samo sto su svi politicari BEZ IZUZETKA kriminalci.Svi se obogatise od politike.

Zoran

14.08.2018 11:35

Sta reci? sve moj do mojega. Veci lopova i kriminalaca u svetu nema od ovih tz, opozicija. Oni su bruka za srpski narod, ali zapad ih dobro placa. Sta ceka drzava hapsite tu olos.

Stanko

14.08.2018 11:56

Nisu zasluzni ni ime da im se spomene,....Splakotine.