Aleksandar Vučić
Alo!/Ana Paunković

 

Aleksandar Vučić

Alo!/Ana Paunković

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Ana Paunković

* Novinar i politički analitičar Milovan Jovanović izjavio je za slovenački list Delo, da po njemu Srbija neće odustati od ulaska u EU

* Izveštaj Financial times-a pokazuje da je Srbija na vrhu liste najatraktivnijih zemalja za direktna strana ulaganja

* Još jedno priznanje predsedniku Vučiću za sprovedene reforme,političku i finansijsku stabilnost

Jovanović je podsetio i da se ruska agresija protiv EU sprovodi od 2014.godine strateškim pritiscima na Baltiku i Balkanu.

- Odbacivanjem Zapadnog Balkana na začelje prioriteta EU je pokazala slabost i nemoć pred ruskom i kineskom agresijom, koje su narušile evropsko jedinstvo i dovele do erozije demokratije,sloboda i institucija, vladavine prava, kompromitovanih izbornih procesa u svim zemljama EU u kojima su se populisti domogli vlasti - objasnio je Jovanović.

 

Šalju ih iz Rusije, a izgledaju kao da dolaze iz budućnosti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 16.08.2019. 18:36 - 16.08.2019. 18:58 Delegacija Ministarstva odbrane Srbije, predvođena ministrom Aleksandrom Vulinom, obišla je fabriku za proizvodnju helikoptera Mi-35M "Rostvertol" u Rostovu na Donu.

- Izveštaj Financial times-a pokazuje da je Srbija na vrhu liste najatraktivnijih zemalja za direktna strana ulaganja što je još jedno priznanje predsedniku Vučiću za sprovedene reforme,političku i finansijsku stabilnost - rekao je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom