Novi Pazar
Anadolu Agency
Novi Pazar

Anadolu Agency

Novi Pazar, Foto: Anadolu Agency

Curić je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa rekla da će Srbija i Crna Gora shvatiti realnu potrebu za implementacijom inicijative za specijalni status Sandžaka i smatra da će BNV dobiti podršku za njeno sprovođenje.

PROČITAJ JOŠ:

Prema njenom mišljenju, prioritetno pitanje bošnjačke zajednice je zapravo iznalaženje optimalnog rešenja ustavno-pravnog statusa bošnjačkog naroda i regiona Sandžak.

Upitana da li je dobro što je inicijativa za specijalni status Sandžaka "prekrila" sva ostala pitanja bošnjačke zajednice, predsednica BNV odgovara potvrdno, navodeći da inicijativa rešava sve probleme i pitanja sa kojima se suočava bošnjačka zajednica.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Sindi

06.08.2019 06:00

Ovo je samo uporno guranje "zelene transvezale" Oni su je zacrtali osamdesetih i bez prestanka guraju. Ali vlasi su se dosetili!

Zika slika

06.08.2019 14:51

Boze dragi... Molio bih sve gradjane koji su po sopstvenom shvatanju nepravilno dobili drzavljanstvo Republike Srbije da istu napuste i odu da zive t'amo gde se bolje osecaju... Nemam nameru nikog da vredjam, al braco draga ako vam vasa i NASA domovina nije dovoljno dobra i osecate se manje vaznim mozda je problem u vama? Sta su to Bosnjaci? Jel to neko Pleme Slovenskog naroda? Dal niste mozda i vi Dinarskog tipa? Kad se dva brata ne trpe jedan ode i napravi drugi kucu a jedan ostane.