Aleksandar Vučić
Alo!/Ana Paunković
Aleksandar Vučić

Alo!/Ana Paunković

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Ana Paunković

On će obići danas i u petak, 7. i 8. februara, Pčinjski okrug, a u okviru posete jugu Srbije obići će i Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri.

Premijerka Ana Branbić poručila je za „Alo!” da je ova kampanja, koju je inicirao Vučić, još jedna prilika da se razgovara o rezultatima.

 

- Da izađemo pred građane i kažemo šta smo uradili. Da izađemo pred njih i s planom šta ćemo uraditi u narednom periodu, ali i da im predstavimo svoju viziju ove zemlje za pet i deset godina. Važno je da razgovaramo o toj viziji. Važno je da vrednujemo trud, rad i znanje, a ne sve osim toga - rekla je ona i dodala da je ova kampanja prilika za tako nešto.

Pročitajte još:

 

- Daću sve od sebe da budem s predsednikom tokom cele kampanje jer smo mi jedan tim i delimo viziju Srbije koja se takmiči s najboljima, koja je dobro mesto za život, u kojoj svako ima pravo na svoje mišljenje, u kojoj se više ne razmišlja samo o tome da li imate radno mesto, već o kvalitetu tog radnog mesta - istakla je premijerka.

Ana Brnabić

Alo/Vladimir Marković

Ana Brnabić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Kampanja „Budućnost Srbije”, koju je najavio predsednik Vučić, nije nikakva ni ili predizborna kampanja, već promocija kvalitetnog rada vlasti, kazao je juče Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave.

On je za TV „Prva“ istakao da je ova kampanja veoma značajna, jer predstavlja refleksiju svega što su uradili Vlada i predsednik države i dodao da će u događajima učestovati i ministri pa će, na primer, on i ministar rada s Vučićem učestovati na događaju u Aleksincu.

- Ovde se govori o predsedniku Republike i ministrima u Vladi. Nije toliko relevantno kojoj političkoj opciji pripadaju - rekao je Ružić.

Pročitajte i ovo:

 

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je ocenila da je asfaltiranje najteže deonice auto-puta kroz Grdeličku klisuru i nove fabrike najbolje govore o radu Vlade Srbije i rezultatima koje je ostvarila Srpska napredna stranka.

- Politika SNS-a je politika odgovornosti, rezultata, stalnog dijaloga uz polaganje računa građanima Srbije. Ponosni smo na to što iza sebe imamo rezultate koje građanima možemo da pokažemo. Kampanja predsednika Aleksandra Vučića „Budućnost Srbije” prilika je da građani vide i nov, moderan auto-put koji je izgrađen na najtežim deonicama kroz Grdeličku klisuru i nove fabrike koje su otvorene uz Koridor 10 - navodi ona i dodaje da je važno da se, umesto uvreda i pretnji nasiljem, ponovo podstakne dijalog o pitanjima koja pritiskaju građane i da sami građani imaju priliku da kažu šta je još potrebno da se uradi kako bi živeli bolje.

Antić: Nema bolje prilike da se razgovara

Aleksandar Antić, ministar energetike i rudarstva, ističe da je kampanja „Budućnost Srbije“ za naše građane prilika koja se ne propušta.

- Predsednik Vučić će obići skoro sva mesta u Srbiji, u svakom od njih postoje i problemi, ali postoje i veoma jasni i krupni rezultati napretka, novih radnih mesta, bolje infrastrukture, poboljšane zdravstvene usluge, snabdevanja energentima… Zato nema bolje prilike da se o svemu tome pošteno razgovara nego u susretu s predsednikom i članovima Vlade, direktno, bez šumova kojima su građani neretko izloženi što putem medija ili kritičara ove vlasti - naglasio je on.