Aleksandar Vučić
Predsedništvo
Aleksandar Vučić

Predsedništvo

Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće odlikovan Ordenom Svetog Save na svečanoj akademiji, 8. oktobra, u okviru obeležavanja jubileja Srpske pravoslavne crkve, potvrđeno je Tanjugu u vrhu SPC.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

Veliki jubilej SPC, 800 godina autokefalnosti, obeležava se pod pokroviteljstvom predsednika Srbije koji treba i da se obrati na svečanoj akademiji u Sava centru, pored patrijarha Irineja.

Pročitajte još:

Očekuje se prisustvo najviših zvaničnika, srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika, predstavnika Vlade Srbije, diplomatskog kora.

Odluku o odlikovanju doneo je nedavno Sinod SPC.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina