Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Željka Cvijanović
Youtube/printscreen
Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Željka Cvijanović

Youtube/printscreen

Aleksandar Vučić, Milorad Dodik, Željka Cvijanović, Foto: Youtube/printscreen

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obratio se medijima nakon što je ispratio predsednika Srbije posle završetka Svečane akademije povodom Dana grada. Stanivuković je rekao da Banjaluka nikad nije imala bolji rođendan.

- Nakon razgovora sa gospodinom Vučićem Banjaluku očekuje mnogo projekata. Meni je rekao da izaberem projekte, a Srbija će sve to da odradi sa Beogradom - rekao je Stanivuković.

Stanivuković i Vučić

Alo.rs/ Ilustracija

Stanivuković i Vučić, Foto: Alo.rs/ Ilustracija

Istakao je da je most u Česmi prioritet što je pozdravio i Vučić kao i predstavnici Srpske. Škola u Vrbanji je takođe dogovorena da bude sagrađena. Istakao je da će Srbija pomoći otvaranje dve firme u Banjaluci.

- Ima li boljeg rođendana. Svima nam je puno srce. Dobijamo mnogo podrške da Banjaluka ide napred - rekao je Stanivuković.

Odgovarajući na pitanje novinara zašto je bio ozvučen tokom sastanka sa predsednikom Srbije, Stanivuković je rekao da mu niko nije dao takvu sugestiju i da nije vreme za insinuacije.

– Danas je svečan dan i danas se svi poštujemo. Sastanak je prošao u najboljem redu. Dobijamo školu, most, nove investiture. Ja sam srećan i ne vidim zašto jedna bubica smeta – rekao je Stanivuković.

Predsednik Srbije je ranije dobio priznanje počasnog građanina Banjaluke "Ključ grada" i tim povodom poručio da je i on Banjalučanin, a Banjaluka pored Beograda najveći srpski grad.

Komentari (5)

stevo

22.04.2021 17:24

Docek je zaista bio na nivou i misljenja sam da,ako je iko zasluzio i trebao dobiti ovo priznanje,onda je to Aleksandar Vucic

Sanja

22.04.2021 18:39

Srbija i Republika Srpska, zajedno mogu dosta toga da postignu i napreduju u svakojm segmentu! Ponosna sam na predsednika Vucica, njegovu humanost, trud i zalaganje, koje je pokazao kada su nasa braca preko Drine u pitanju!

ElezM

22.04.2021 21:48

Uvek smo gradili dobre i prijateljske odnose sa Republikom Srpskom i uvek treba da pomognemo svom narodu kad god možemo.Vučić je veliki lider kako u regionu tako i u svetu i zahvaljujući njemu naša zemlja je za ovo kratko vreme postigli velike uspehe po pitanju diplomatije samo treba ovako da nastavimo jer ovo je budućnost za našu zemlju.

Slavko

23.04.2021 07:30

Srbija i Republika Srpska su prijateljske zemlje izmedju kojih će saradnja biti nastavljena i u budućnosti.

Jovana

23.04.2021 08:11

Doček predsedniku u RS je zaista bio veličanstven.