"ICH BIN SCHULD IMMER" Predsednik Vučić iznenada prekinuo govor, obratio se Suzani na nemačkom jeziku, a onda su se slatko nasmejali! (VIDEO)

Situacija o kojoj će da se priča.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo.rs

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je  danas radove na izgradnji nove kovid bolnice u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" na Batajničkom drumu bb u Beogradu.

Vučić je rekao da će Srbija uraditi kompletnu reviziju broja preminulih i zaraženih, i rekao je da je ponosan na lekare koji su se borili sa virusom.

Posebno zanimljiv trenutak izdvojio se kada je predsednik istakao da je počeo intenzivno sa učenjem nemačkog jezika, pa se tim povodom obratio savetnici za medije Suzani Vasiljević i to baš na nemačkom jeziku!

"ICH BIN SHULD IMMER" (u prevodu "Ja sam za sve kriv") - rekao je Vučić i priznao da je baš tu rečenicu i naučio na nemačkom, koju vrlo često koristi kada se simpatično šali nas svoj račun. 

Povezane vesti

 • Korisnik: Coja grof
  01/10/2020 - 18:11
  Zar je moguce napraviti bolju, lepsu, vecu, savremeniju bolnicu od one u Novom Pazaru. Na nju je bio narocito ponosan. Ili se i tada salio?
 • Korisnik: Miroslav Stamenković
  01/10/2020 - 13:01
  Predsednik uvek voli da se našali na svoj račun malo šale nije na odmet.
 • Korisnik: Stefan
  01/10/2020 - 12:19
  Na zalost sve sto se desi predsednik je kriv. Evo, juce pade kisa, jel treba i za to da okrivimo Vucica? Hajde da se uozbiljimo.
 • Korisnik: star
  01/10/2020 - 11:13
  I po ovome se vidi da je naš predsednik veliki čovek, jer našaliti se na svoj račun mogu ljudi koji u sebi imaju ljudskosti, a ne mržnju prema ikome oko sebe.
 • Korisnik: Rade
  01/10/2020 - 10:57
  Suzana Vasiljević je neko ko veoma mnogo pomaže Vučiću i koga Vučić izuzetno ceni.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi