Aleksandar Vučić
Epa/ANDREJ CUKIC
Aleksandar Vučić

Epa/ANDREJ CUKIC

Aleksandar Vučić, Foto: Epa/ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da će vitamini za penzionere biti nabavljeni od devet proizvođača, odbacujući tvrdnje da je u pitanju samo jedan proizvođač koji će na tome dobiti nekoliko miliona evra.

"Doneli mi prvu kesu vitamina i hteo sam da obradujem ljude i pokažem da smo se izborili", prokomentarisao je Vučić reakcije na njegovu objavu na instagramu i poruku "ovo će svi da dobiju", što je zlonamerno protumačeno kao protežiranje jedne kompanije.

"Šta vam je podsvest, meni to ne bi na pamet palo, a njima odmah, kako da ukradu pare na vitaminima. Kažu jedan proizvođač će da dobije nekoliko miliona evra", rekao je Vučić na Rudnoj Glavi odgovarajući na pitanje novinara povodom "hajke" zbog nabavke vitamina.

Vučić je kazao da su u "tajkunskoj kompaniji", aludirajučhi na političke protivnike, pomislili da je Vučić dao nekom Orbanovom posao, a u stvari u pitanju je odličan biznis na severu Srbije koji vodi Mađar, ali ukazuje i da su svi proizvođači ukljuceni, jer u Srbiji ne može toliko vitamina da se proizvede.

"Mi smo sve proizvođace ukljucili, njih devet, ali oni su videli jednog i odmah pomislili da bi ukarali pare. Ali u svakoj su laži kratke noge i ovo je još jedna neistina i laž", poručio je Vučić.

Komentarišući naslov u jednom dnevnom listu da je psihijatrijski slučaj, kaže i da nema problem s tim i primetio da "kada i takav pobeđuje šta bi tek uradio da je pametan".

"To govori o njima, kada nemate programe i planove ispliva mržnja", poručio je.

Komentari (6)

Elena

06.04.2021 14:39

Javili si odmah da komentarisu oni koji se razumeju u kradju tj Djilas i njegovi mediji. Taj krao sta je mogao.

Sanja

06.04.2021 14:40

Pojedinci u svemu vide nesto lose, sramota! Drzava se na sve nacine trudi da olaksa gradjanima, koliko-toliko posledice koje korona svakodnevno nanosi. Zdravlje je na prvom mestu, a ne interes!

stevo

06.04.2021 17:48

Opozicija je ta koja konstantno siri lazi i neistine.Samo na taj nacin sve vise pada u ocima naroda

Jelena

06.04.2021 19:51

Postoje ljudi koji nikad u životu ništa nisu uradili ali zato znaju sve i svakoga da kritikuju i trajno da izmišljaju razne afere, zato i ne prebacuju 3% na izborima...

Vesna

06.04.2021 23:15

Bravo za vase zalaganje. Vasi gradjani

Ivana

06.04.2021 23:16

Tajkunima su novac u glavi i ništa drugo. Opozicija je zaista preterala što su izgleda ljubomorni na sve što predsednik deli građanima.