Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan
Tanjug/ Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan

Tanjug/ Dragan Kujundžić

Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan, Foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Dvojica predsednika su se saglasili da korona virus ne razlikuje nacije i religije i da je saradnja među državama od presudnog značaja za uspešno suprotstavljanje širenju zaraze u svetu.

Kako je saopštila pres služba predsednika Republike, Vučić je, osim na prijateljskoj podršci, Erdoganu zahvalio na konkretnoj pomoći u zaštitnoj opremi koju je Turska pre dva dana poslala u Srbiju, naglasivši da je ona simbol razumevanja i prijateljstva dveju zemalja, posebno kad se zna da Turska ima više od 40. 000 obolelih.

Predsednik Vučić i predsednik Erdogan su se dogovorili da se, ubrzo po okončanju pandemije, sastanu i nastave razgovore o srpsko-turskoj ekonomskoj saradnji, kao i saradnji u drugim oblastima.

Komentari (1)

dzudza basadzija

11.04.2020 09:42

Mozda niste znali...?Ovo je po prvi put!Senzacija!I ekskluzivno!...Dzule je Resavac!Srbin,rodjen u RESAVI!Vazdusnom linijom,7-8 kilometara od Stevine kuce!Dzule je i bio na golu tima iz Stevinog sela!I mnogo ga vole i cene,kao i on njih!Sejkinog,Dzilju,Dzonija...Rosica...Neki iz Dzuletove rodbine,su tamo udati,ozenjeni...To sa Vojvodom,pravim,ne "legendarnim",jel...Dzule mu se i danas klanja i mnogo ga voli...Tog nasega Stevu...Doduse,on je,da kazem,Grabovacki,ali oni nam ne brane,da ga volimo