Dodik i Vučić
Printscreen
Dodik i Vučić

Printscreen

Dodik i Vučić, Foto: Printscreen
 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Mar 23, 2020 at 4:19am PDT

On je za Alternativnu TV u subotu rekao da u Srbiju putuje, jer su BiH potrebni respiratori, maske, rukavice, kombinezoni za zdravstvene radnike, iako ih trenutno ima dovoljno.

"Moramo ojačati regionalne bolnice respiratorima i službu za testiranje da bi se centri otvarali i u Bijeljini, Doboju, Foči, Istočnom Sarajevu, jer se trenutno testira samo u Banjaluci", rekao je Dodik.

On očekuje dolazak 25.000 testova.

Komentari (3)

RisaLux

23.03.2020 13:33

Vučić i njegovi saradnici zaslužuju poštovanje i zahvalnost. Mnogi bi mogli od naših sposobnih patriota puno toga Da nauče!

dzudza basadzija

24.03.2020 10:01

Sada je vazno da smo jedno!Nazalost,neko je uspeo da nam Verski,oduzme nasu krv...Tamo,gde se sada to naziva Bosnom,svima moramo pomoci!!!Onima koji budu smatrali,da im ne treba pomoc iz zemlje Srbije,nije u obavezi i da je prihvate.Bilo bi ljudski,ma koliko da je tesko...Da su svi oni,na prvom mestu...Ukoliko gresim,oprostite,nije namera.Malo gore,prema severu,muka je jos veca..."Vetrove i Oluje",ne sme niko zaboraviti!Ljudskost i solidarnost...JOS MANJE!Ne zamerite nam,drage komsije,Srbi smo..

Kryptonyx

24.03.2020 12:40

'de si masku kupio? odakle ti maska?