HITAN APEL IZ PREDSEDNIŠTVA Predsednik Srbije se obratio: Molimo ih da se urazume, bližimo se katastrofi!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednicom Saveta federacije Federalne skupštine Rusije Valentinom Matvijenko.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Predsednik Srbije obratio se predsednici Saveta federacije na ruskom jeziku da bi potom, pošto se zahvalio ruskoj delegaciji na jačanju ekonomske saradnje naših zemalja, skrenuo pažnju na najnovije provokacije Albanaca i udare na Srpsku listu.

- Veoma sam zabrinut zbog situacije na Kosovu i Metohiji posebno po pitanju pokušaja Albanaca da donesu odluku o ukidanju Srpske liste. Srpska lista je partija koja je dobila 96 odsto glasova kosovskometohijskih Srba i imala je podršku Beograda. Izmislili su nekakvu priču o trovanju kovertama iz Srbije i rekli da su članovi Centralne izborne komisije otrovani, a ni jedan srpski član CIK-a nije otrovan. Sad više nisu sigurni da su otrovani, ne znaju šta da izmisle ali su konstatovali da treba ukinuti Srpsku listu. Konstatujem da će to ostaviti katastrofalne posledice na odnose Srba i Albanaca. Srba više neće biti u institucijama i zato molimo zapadne partnere da se urazume zajedno sa Albancima i ne pomažu im u tim bolesnim ciljevima. U protivnom, bližimo se katastrofi - rekao je Vučić.

 

Predsednik je potom još jednom zahvalio Rusiji na podršci i istakao kako je dogovoreno da se u decembru mesecu vidi sa Vladimirom Putinom.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Ja sam se dogovorio sa predsednikom Putinom i mi ćemo se videti u decembru, a očekujem i posetu premijera Medvedeva, da proslavimo godišnjicu oslobođenja Srbije - kazao je Vučić.

Policajac kome je Đilas pretio ispričao u Hit tvitu sve do detalja: Umesto isprava, dao mi je vizit kartu i rekao "Evo ti ovo, da znaš ko te je ostavio bez posla"

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 13.10.2019. 22:09 - 13.10.2019. 23:42 Ispričao suočavanje sa Đilasom! Dejan Stević, policajac, Foto: Printskrin Dejan Stević, zaposlen u Upravi saobraćajne policije, gostovao je večeras u Hit tvitu gde je govorio o pretnjama koje mu je Dragan Đilas uputio dok je obavljao svoj posao.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Masa
  15/10/2019 - 08:51
  Imaju podrsku u svemu tome, ali ni mi nismi bez podrske.
 • Korisnik: Vesna
  14/10/2019 - 12:09
  Albanci treba da bdu svesni da se igraju veoma opasnim stvarima na Balkanu !
 • Korisnik: Marko
  14/10/2019 - 11:25
  Sastanci za dobrobit Srbije.
 • Korisnik: Helena
  14/10/2019 - 11:15
  O svemu ovome treba obavestiti medjunarodne institucije,jer ocigledno da se nesto sprema.
 • Korisnik: Daliborka
  14/10/2019 - 11:13
  Zapad odavno i uporno pomže Albancima na KiM,tako da se ne iznenadimo kada nestane srpska lista.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi