OTAC MU JE U MAJČINOJ UTROBI PRETEKAO USTAŠKU KAMU Predsednik Srbije je u Hrvatskoj persona non grata. Razlog tome je njegova porodica i bolna rana koju sa sobom nose!

Vulin besan zbog reakcije hrvatskih političara.

Predsednik Srbije
Predsednik Srbije, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Predsednik Pokreta socijalista Aleksanda Vulin izjavio je danas da mu je žao što predsednik Aleksandar Vučić neće ići u Zagreb, na kongres Evropske narodne partije, na koji je pozvan kao lider SNS.

"Voleo bih da je svet mogao da vidi ustaše nemoćne da sakriju bes i mržnju kada slušaju šta govori Srbin koji ih se ne plaši i koji im ne prašta ratove i zločine. Vučić nije pokazao strah, ali ustaše jesu", rekao je u izjavio za javnost ministar odbrane i lider Pokreta socijalista.

Pročitajte još

Vulin smatra da "nema za ustaše većeg straha od uspešne Srbije i većeg predmeta mržnje od Aleksandra Vučića".

 

"Ustaše Vučiću ne mogu da oproste što mu je otac u majčinoj utrobi pretekao njihovu kamu, a oni koji su među Hrvatima navodno umereni političari, Vučiću ne praštaju što je Srbiju ojačao i uspravio i što im glasno kaže da se ni Jasenovac ni Oluja neće ponoviti", naveo je Vulin.

Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen

Prema njegovim rečima, između hrvatskih političara nema razlika kada su u pitanju Srbi.

"Kompleksi i strah u Hrvata progovore svaki put kada se pomenu Srbi, a posebno predsednik Srbije Aleksandar Vučić", poručio je Vulin.

Na sramotu EU, naveo je Vulin, "Vučić mora da brine šta će ustaše uraditi Srbima u Hrvatskoj, i da li će bes kojim njega ne mogu da povrede, istresti na preostalim Srbima".

Nova bruka u Crnoj Gori! Italijanski broker razapeo Mila Đukanovića: Opljačkali ste me, vi i vaša prijateljica!

Matei se obratio Đukanoviću otvorenim pismom, traživši od predsednika Crne Gore da što pre odgovori na date navode. Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović Italijanski broker Oriano Matei, koji više od dve decenije piše i svedoči o malverzacijama crnogorske Vlade, na koje nažalost, još uvek nema reakcija niti od strane crnogorskim ali ni međunarodnih institucija, napisao je Milu Đukanoviću otvoreno pismo.

Bonus video

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nikola87
  14/11/2019 - 20:53
  Taj kompleks koji imaju postaje sve veci i veci!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi