AMERIKA NA NOGAMA Predsednik Srbije glavna zvezda velike konferencije! Vučić rame uz rame sa Pensom i Pompeom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), objavljeno je danas na Tviter nalogu tog komiteta.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: screenshoot/Twitter

AIPAC je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio da je potvrđeno da će Vučić govoriti na godišnjoj konferenciji "AIPAC2020".

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: screenshoot/Twitter

Godišnja konferencija će, kako je navedeno na zvaničnom sajtu AIPAC, biti održana od 1. do 3. marta.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: screenshoot/Twitter

Vučić će, prema ranijim informacijama Tanjuga, na tom najvećem skupu američke proizraelske zajednice, govoriti o odnosima Srbije i Izraela, ali i o izazovima globalne politike.

Predsednik Vučić na ovom skupu učestvuje kao gost, što je inače u skladu sa praksom Komiteta da na godišnju konferenciju pozove istaknute ličnosti američke i svetske politike.

Srbija je saradnjom sa istokom i zapadom uspela da očuva svoje tradicionalne prijateljske odnose, ali i razvije brojne ekonomske veze čime je postala deo velikih međunarodnih projekata, poput "Turskog toka" koji će obezbediti jeftiniju i ekološki čistu energiju.

Intenzivnim radom i zalaganjem ličnog ugleda predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Srbija je obezbedila uvažavanje na međunarodnom planu, ali i priliv stranih investicija koje imaju za cilja da obezbede nova radna mesta i bolje plaćene poslove poput 15.000 otvorenih radnih mesta u IT industriji, kao i poboljšanje životnog standarda građana Srbije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi