Aleksandar Vučić
Screenshoot RTS
Aleksandar Vučić

Screenshoot RTS

Aleksandar Vučić, Foto: Screenshoot RTS

Parlamentarni izbori biće početkom naredne godine, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je svejedno da li će oni biti početkom naredne godine, u zimu ili na proleće, svejedno je.

Vučić je za RTS rekao da, kako stvari stoje, vanrednih parlamentarnih izbora neće biti.

Upitan šta smatra najvećim uspehom tokom dvogodišnjeg predsedničkog mandata, Vučić je rekao da je ponosan na rezultate u izgradnji putne infrastrukture, uređivanju javnih finansija, jačanju partnerstava sa Kinom, Rusijom i mnogim zapadnim zemljama.

Aleksandar Vučić

Screenshoot RTS

Aleksandar Vučić, Foto: Screenshoot RTS

 

"Radili smo mnogo toga za napredak i razvoj Srbije, podržavao sam vladu u nastavku disciplinovog ponašanja. Sada dolaze rezultati, ove godine slede nova povećanja plata i penzija. Kada radite vredno i ne lažete i ne varate narod, onda ljudi vide rezultate i mogu da očekuju drugačiju budućnost", istakao je Vučić.

Kaže da mu je jedina briga Kosovo i Metohija, ali da se Beograd ponaša odgovorno.

Predsednik je rekao da je Srbija jedna od zemalja koja se nalazi na putu ubrzanog, kaže, možda i najbržeg ekonomskog razvoja.

Dodaje da su strane direktne investicije za 14 odsto više nego prošle godine, koja je bila rekordna sa 3, 5 milijardi evra investicija što su, ističe, izuzetne vesti za Srbiju.

Aleksandar Vučić

Screenshoot RTS

Aleksandar Vučić, Foto: Screenshoot RTS

 

Komentari (3)

Srdjan

17.05.2019 11:52

Radilo se mnogo za razvoj Srbije i rezultati su itekako vidljivi.

Tara

17.05.2019 13:28

Izbori su neminovni sledece godine i sobzirom kakav je pozitivan rezultat donela ova stranka niko ne sumnja u pobedu SNS.

Gojko

17.05.2019 15:43

Kada god da budu održani izbori SNS će ubedljivo pobediti.