Aleksandar Vučić
Tanjug/Dimitrije Goll
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

* Mediji prenose da će Dmitrij Medvedev doći  Srbiju

* Ruski premijer Dmitrij Medvedev mogao bi da bude gost na obeležavanju 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

* Medvedev je, podseća još list, pre 10 godina već u Srbiji, tada kao predsednik Rusije

"Dolazak Medvedeva u Srbiju bila bi dobra prilika da ruski premiijer i srpski državni vrh razmotre sva pitanja od interesa za saradnju dve države"

Ruski premijer Dmitrij Medvedev mogao bi da bude gost na obeležavanju 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u kome su učestvovale i jedinice sovjetske Crvene armije, pišu "Večernje novosti".

Iznervirano govorila Sarapi kako su Olivera mučili u zatvoru i ko zapravo stoji iza njegovog ubistva!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 08.09.2019. 09:34 - 08.09.2019. 09:46 Milena je gost u Jutarnjem programu Milena Ivanović, Foto: Printscreen Milena Ivanović se pojavila kao gost kod Sarape u Jutarnjem programu na televiziji Pink i još jednom progovorila o ubistvu svog supruga Olivera Ivanovića "Ksenija je oduvek bila uz Olivera, i mnogo mi je žao što joj se to dešava.

List u sutrašnjem broju podseća da je mogućnost da Srbija uskoro bude domaćin još jednom visokom ruskom zvaničniku najavio je za vikend predsednik Aleksandar Vučić posle razgovora s ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

Aleksandar Vučić i Aleksandar Bocan Harčenko

Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić i Aleksandar Bocan Harčenko, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Novosti", međutim, navode da poseta ruskog zvaničnika još nije potvrđena i dodaju da , prema njihovim informacijama, postoji mogućnost da dolazak Medvedeva "ne bude tačno na Dan oslobođenja, već možda neki dan kasnije kako bi se povezala dva važna datuma - 20. oktobar i dan kada je Beograd oslobođen u Prvom svetskom ratu, 1. novembar.

Pročitajte još:

- Dolazak Medvedeva u Srbiju bila bi dobra prilika da ruski premiijer i srpski državni vrh razmotre sva pitanja od interesa za saradnju dve države, od političkih, privrednih do vojnotehničkih - ocenjuje beogradski dnevnik.

Medvedev je, podseća još list, pre 10 godina već u Srbiji, tada kao predsednik Rusije, kada se obeležavala 65. godišnjica oslobođenja Beograda.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (5)

vasic

09.09.2019 08:11

Samo nam Rusi mogu pomoci u resavanju naseg vekovnog problema.

nervozna_mala

09.09.2019 08:14

Rusija postuje Srbiju,poseta Medvedeva bi samo ucvrtsila nase prijateljstvo.

Djape ja

09.09.2019 09:00

Dobro nam došli gos.Medvedev.

marica

09.09.2019 09:22

Visoki zvanicnik i nas dragi gost i podrska

Slavica

09.09.2019 09:34

Kad god da dodje bice dobrodosao.