Valjevo
Printscreen
Valjevo

Printscreen

Valjevo, Foto: Printscreen

 * Manja grupa pristalica opozicije na čelu sa liderom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem i gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem članom Đilasovog Saveza za Srbiju organizovali su danas popodne sa malom grupom simaptizera portest u Valjevu

* Manja grupa "šetača" prošetala je centralnim gradskim ulicama lepeći gde su stigli nalepnice. Grupa je stigla i do kapije fabrike Krušik, gde su pokušali da izlepe fabričku kapiju u čemu su ih sprečili radnici obezbeđenja

* U narodu je sazrela svest i pozivamo sve građane Srbije da ne nasedaju na floskule Demokratske stranke, koja ponovo planira da izda srpski narod i srpsku vojsku, rekao je Ljubinko Andrić

Manja grupa pristalica opozicije na čelu sa liderom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem i gradonačelnikom Šapca Nebojšom Zelenovićem članom Đilasovog Saveza za Srbiju organizovali su danas popodne sa malom grupom simaptizera portest u Valjevu kako bi dali podršku radniku fabrike Kurušik Aleksandru Obradoviću, koji je privremeno udaljen sa posla i osumnjičen za odavanje službene i državne tajne zbog neovalštenog iznošenja dokumentacije iz te fabrike.

Manja grupa "šetača" prošetala je centralnim gradskim ulicama lepeći gde su stigli nalepnice. Grupa je stigla i do kapije fabrike Krušik, gde su pokušali da izlepe fabričku kapiju u čemu su ih sprečili radnici obezbeđenja. 

Tokom šetnje grupa je verbalno napala i Ljubinka Andrića lidera Pokreta "Četnici Valjevo" koji se našao na ulici, a koji je negodovao zbog protesta.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Mi ćemo uvek podržati Aleksandra Vučića, koga podržavamo od prvog dana. Sa dolaskom S-400 i Pancirom dokazao je da vodi računa o Srbiji. Uprkos tome što mu se prigovara zbog toga, on je rešio pitanje bezbednosti Srbije. Oni koji su 1999. išli u Budimpeštu da bi dobili 100 miliona dolara da izdaju Srbiju, sad kreću po istoj matrici tražeći neveredostojne činjenice kako bi mogli ponovo da izdaju Srbiju. To je ona ista ekipa koja je ranije sve časne srpske oficire i generale uključujući i predsednika RS Radovana Karadžića poslala u Hag, bi sad to ponovo da urade. Ali, u narodu je sazrela svest i pozivamo sve građane Srbije da ne nasedaju na floskule Demokratske stranke, koja ponovo planira da izda srpski narod i srpsku vojsku, rekao je Andrić i dodao:

 

- Pojava Zelenovića u Valjevu govori da njihove namere nisu časne i da hoće u slobodarskom Valjevu da nam nametnu da je srpski narod izdajica. Iz Valjeva je pravljena moderna srpska država, a mi ćemo se boriti da izdajnička ideologija DS ne bude više dominantna u Srbiji. Ovde je očigledno da je radnik izneo informacije u korist nekih inostranih službi. Da li ste ikada čuli da je bilo ko u inostranstvu iz takvih fabrika izneo neke informacije? To nije normalno i protiv toga se treba boriti. Donekle poznajem situaciju u Krušiku i u protekle četiri godine veliki broj ljudi je zaposlen i zadovoljni su platom i Valjevo je oživelo, ali to izgleda nekom ne odgovara, pre svega onima koji su potomci onih koji su izašli na ulice 27. marta 1941 i uzvikivali "Bolje rat nego pakt" i koji su radili za britansku obaveštajnu službu da sruše Srbiju, rekao je na kraju Andrić lider Pokreta "Četnici Valjevo".

Dr. Jovana Stojković predsednica Pokreta Živim za Srbiju na pitanje Alo.rs šta misli o današnjem protestu u Valjevu koji je organizovala opozicija, ona je rekla da to vidi kao smišljen plan da se uruši srpska namenska industrija.

- Pokret Živim za Srbiju i nje podružni odobor u Valjevu ograđuje se od današnjeg protesta opozicije, jer se organizuje podrška osobi koja je optužena za odavanje službene i državne tajne, a pri tome ona nema ni status uzbunjivača. Taj protest je organizovan od strane prozapadnih partija za koje je on prozapadni heroj, a zna se kako bi ta osoba prošla u "demokratskoj" Americi zbog odavanja državnih tajni. Pokret Živim za Srbiju ovaj slučaj vidi kao pokušaj urušavanja namenske industrije Srbije i njeno gašenje. Iako smo mi opozcija vlasti ne želimo da budemo opozicija državi i da učestvujemo u njenom rušenju, izjavila je za Alo.rs dr Dr. Jovana Stojković.

BONUS VIDEO: Ministar Dačić o naoružavanju Srbije, Kosovu i konačnoj odluci Evropske unije