Vladimir Đukanović
Alo / V. Marković
Vladimir Đukanović

Alo / V. Marković

Vladimir Đukanović, Foto: Alo / V. Marković

* Hrvatska protiv Srbije vodi ozbiljan virtuelni rat

* Skandalozno je što je u Varšavu pozvana Kolinda Grabar Kitarović

* Njihova služba se veoma angažovala na polju virtuelnog rata

- Na svom kanalu sam imao klipove u kojima sam komentarisao neverovatne stvari koje se zbivaju u Hrvatskoj, u smislu veličanja ustaštva i pevanja ustaških pesama. Govorio sam i o Kraijini i to je njima mnogo smetalo. Konstantno sam dobijao poruke u kojima su me vređali, ja sam to brisao, ali su me oni prijavljivali - kazao je Đukanović i istakao da je jedan od razloga zbog koga mu je jutjub kanal ukinut je klip u vezi revizije Drugog svetskog rata.

 

Prvo je govorio Vučić, a onda je došlo do zastoja! Niko nije razumeo sledeće obraćanje!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 10.10.2019. 12:27 - 10.10.2019. 14:08 Još uvek potreban prevod! Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Albanije i Severne Makedonije Edi Rama i Zoran Zaev održali su danas, nakon trilateralnog sastanka, konferenciju za novinare, na kojoj su se obratili na svojim maternjim jezicima.

- Govorio sam da je skandalozno što je u Varšavu pozvana Kolinda Grabar Kitarević, predsednica Hrvatske, a nisu Vladimir Putin i Aleksandar Vučić, predstavnici dva naroda koji su najviše žrtava dali. Oni nisu bili pozvani, a zove se žena koja je peva ustaške pesme. Taj klip je njima strašno smetao, oni su ga prijavljivali i na kraju mi je jutjub taj klip skinuo - otkrio je on i dodao da su ga Hrvati toliko prijavljivali da mu je jutjub na posletku ukinuo kanal.

- Očigledno je da se njihova bezbednosna služba veoma angažovala na tom polju i da imaju odeljenja koja se bave tim virtuelnim ratom, koji prate profile iz Srbije na fejsbuku, tviteru i jutjubu. Oni masovno prijavljuju ljude koji su spominjali ustaške zločine i zločine Hrvata u poslednjem ratu - ističe Đukanović i dodaje da je virtuelni rat koji se vodi protiv Srbije jeziv.

PROČITAJTE JOŠ:

- Na delu je neverovatan falsifikat istorije. Molim naše bezbenosne službe da prionu na posao, jer je u pitanju zaštita nacionalnih interesa. Profili mojih prijatelja su oboreni zato što su govorili o tim temama. Prijave koje su iz Hrvatske dolazile su zastrašujuće, pošto oni u istoriji nemaju ništa lepo da kažu o sebi, pokušavaju da na jedan monstruozan način falsifikuju istoriju tako što negiraju ono što su njihovi preci radili i da sakriju to da se kod njih i dalje najviše afirmiše nacistička ideologija i da se veliča ustaški pokret - zaključio je poslanik koji je svoj video snimak objavi na ruskom kanalu koji je širom sveta poznat kao pandan youtube i sve je popularniji.

BONUS VIDEO: Emanuel Makron se POKLONIO srpskoj zastavi