Radoslav Marjanović
Alo.rs
Radoslav Marjanović

Alo.rs

Radoslav Marjanović, Foto: Alo.rs

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda

- Dragan Đilas je sinoć poslao odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća, funkcionere opštine Stari grad i nekolicinu plaćenih aktivista i huligana da se ispred galerije "Progres“ fizički obračunaju sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem.

Podsećam javnost da je sinoćnjem pokušaju linčovanja Gorana Vesića prethodio niz ozbiljnih i nasilnih incidenata koje po nalogu Dragana Đilasa u kontinuitetu sprovodi Marko Bastać sa huliganima, među kojima ima i osuđenih narko-dilera, koje plaća preko firmi kojima opština Stari grad isplaćuje enormne količine novca.

Umesto na građane Starog grada, 122 miliona dinara iz budžeta opštine potrošeno je na finansiranje Đilasove kampanje. Do sada su po nalogu Dragana Đilasa, Marko Bastać i plaćeni huligani demolirali gradilišta, čupali saobraćajne znakove, nasilno upadali u Radio televiziju Srbije, pokušavali su da nasilno upadnu u Skupštinu grada Beograda i da se fizički obračunaju sa opštinskim i gradskim odbornicima Srpske napredne stranke.

Dragan Đilas

Alo!/Marko Metlaš

Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

Pročitajte još:

Sinoćni incident koji se desio je najbolja potvrda da je jedina politika Dragana Đilasa nasilje i da Đilasova ideja o bojkotu doživljava krah, zbog čega funkcioneri i aktivisti Đilasove stranke postaju sve agresivniji i destruktivniji, pa su u svom tom ludilu čak palili knjige baš kao što su nacisti spaljivali knjige u najmračnijem dobu prošlog veka.

Bonus video: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!