"UGASIO" MARIĆA! Poslednja sekunda Vučićevog gostovanja u "Ćirilici" će ostati upamćena!

Malo smeha za kraj emisije u kojoj je gostovao Aleksandar Vučić.

Ćirilica
Ćirilica, Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost "Ćirilice" na televiziji Hepi u četvrtak uveče.

Osim što je glavni osvrt bio na borbu protiv koronavirusa, vređanju opozicije i hajke koju protiv njega vodi Dragan Đilas, na kraju emisije dogodila se komična situacija.

Najpre, Vučić je zamolio voditelja da "skrati emisiju" zbog obaveza u petak, a onda na kraju iste, Milomir Marić mu je poručio: Predsedniče, sve ima svoj kraj, pa i "Ćirilica".

Odgovor je bio i više nego neočekivan: Samo "Parovi" nemaju!

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Što se tiče malo ozbiljnijih tema, konkretno pretnji ubistvom, reagovao je ovako:

- Interesantno je, nije problem u tom koji je to napisao, jasno je da sa njim nešto nije u redu, ali je gore kada čitate one koji mu pišu da to skine da to ne ljudi ne bi videli. Sve je to deo svakodnevice, deo života, ne mislim da je bilo koja uvreda koju sam čuo vredna bilo čijih suza. Moj posao kao predsednika je da radim za građane. Želim da brinem za našu decu, njihovu budućnost, da imaju šta da rade, za mlade... Obično sam fasciniran marljivim i posvećenim ljudima, a vikom i uvredama nisam nikad.

Na pitanje zašto ne uzvrati opoziciji istom merom?

- Nekako sam naučen da ne odgovaram i ne pominjem imena političkih protivnika. Ovih 50 dana kako nisam to uradio izgubio sam oštrinu u tom pogledu. Nisam ljubimac ni Soroša ni drugih, hvala im. Za šta da ih napadnem? Za psovke i uvrede večeras? Mogu da napadnem nekoga, ideju, kada je epidemija bila najjača, da u jedan sat smestimo 1.700.000 penzionera. To mi je smetalo. Mi kada smo ih pustili posle 20 dana, brinući o tome, rekli smo imate sedam sati raspona, a samo pola sata za šetnju, da ne bi došlo do zaraze na bilo koji način. Mogu da raspravljam o idejama, a lično da govorim o njima, naučio sam na psovke i na sve od njih.

Povezane vesti

 • Korisnik: Pax
  09/05/2020 - 16:14
  Nisam ljubitelj Vučića ali ovaj Milomir Marić je neviđeno govedo i govno izopačeno nema poštovanja prema nikom i on se Vučiću obraća na ti ?!Ej zamisli koliki prostak pa bez obzira koliko su privatno dobri ,bar u emisiji i pred javnosti ipoštuj ga kao predsednika i čoveka
 • Korisnik: Zaza
  09/05/2020 - 04:53
  Vala,. Živim za dan kada će seirilica i marić skinuti sa tv.
 • Korisnik: Saška
  09/05/2020 - 02:55
  Sinoć su gledaoci imali priliku da čuju dosta važnih informacija o periodu koji nam predstoji, a to je vraćanje u normalan tok života i rada i podizanje ekonomije. Na kraju emisije ono što je dobro malo i humora nije na odmet.
 • Korisnik: Djole
  08/05/2020 - 22:18
  Malo humora nikada nije na odmetu.
 • Korisnik: Gagi
  08/05/2020 - 16:05
  На жалост,докле год има оних који то гледају,биће и "парова"...!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi