Aleksandar Vučić
Alo!/Masanori Jošida
Aleksandar Vučić

Alo!/Masanori Jošida

Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Posle sednice Glavnog odbora SNS, na kojoj je uvodno obraćanje imao predsednik Aleksandar Vučić, u toku je sednica Izvršnog odbora stranke u proširenom sastavu.

Aleksandar Vučić

Alo!/Masanori Jošida

Na dnevnom redu sednice Glavnog odbora bile su aktuelna politička situacija i analiza rada stranke, kao i organizaciona pitanja.

Obraćajući se članovima GO, Vučić je predložio da se u narednom periodu sprovedu personalne promene u stranci i uvedu novi i mladi ljudi, koji će moći još više da se bore za svoja mesta i za Srbiju.

Goran Vesić

Alo / V. Marković

On je takođe istakao da je SNS neuporedivo najbolja stranka u poređenju sa drugim strankama u Srbiji, a da njena snaga nije u glavnom i izvršnom odboru ili predsedniku, već u narodu.

- Nisu, na kraju, ljudi ludi zašto glasaju za nas, zato što naš narod razume šta radimo i suprotstavljaju se tiraniji na ulicama - rekao je Vučić.

On je dodao i da će izbori biti održani u martu, aprilu, da će biti najteži do sada, a od stranačkih kolega zatražio je da idu pred ljude, da im govore istinu, da se bave svojim poslom, a ne međusobnim ratovima.