PRIMEĆUJETE LI NEŠTO ČUDNO NA FOTOGRAFIJI? Poslanik u Skupštini Srbije uhvaćen u nezgodnom trenutku, tvrdi da nije sve kako se čini! (FOTO)

Prozivke, uvrede, svađe, pa kamenje i slike, zviždanje, a nekad beše i čupanje mikrofona i gađanja cipelama. Svega toga do sada je bilo u Skupštini Srbije, a ovih dana mogla se videti i jedna novina - spavanje u skupštinskim klupama. Ipak, poslanik tvrdi da nije sve tako kako se čini na prvi pogled...

Skupština Srbije, Foto: screenshoot

Taj "trend" ovih dana lansirao je poslanik Goran Pekarski, čija se fotografija, sa naslonjenom glavom na sto u skupštinskoj sali, pojavila ovih dana na društvenim mrežama.

Da li gledate prenose iz Skupštine?

Ukupan broj glasova: 289

 • Da: 13% (38)
 • Ne: 87% (251)

On pak kaže da nije spavao.

Parlament je juče raspravljao o izveštajima o radu Fiskalnog saveta Srbije i Agencije za borbu protiv korupcije za 2019. godinu. Zli jezici bi pomislili da je ova materija Pekarskom bila nezanimljiva i da ga je uspavala, što nije prošlo neopaženo ni za one koji su sednicu pratili sa malih ekrana.

Ipak, Pekarski navodi da ga nije savladao san, već da je zauzeo položaj tela koji je odao pogrešan utisak.

- Ne, nisam zaspao. Video sam tu fotku. Stiglo mi je nesto na telefonu pa sam, pošto je telefon utišan, a nisam imao slušalice, spustio glavu skroz kako bi preslušao. Ispalo je kao da sam prilegao. Malo nepažnje i malo nesmotrenosti i ispalo je ovako kako je ispalo - rekao je Pekarski.

Povezane vesti

 • Korisnik: Milan
  04/12/2020 - 17:32
  Ovi partijski poslanici da rade od kuće uz minimalan pa bi znatno doprinelo lečenju dece i obolelih od Jovica.
 • Korisnik: galeb
  03/12/2020 - 14:10
  Gledao sam Skupštinu i dotični nije dugo dizao glavu, jer ga je savladao san, sigurno zbog jednolične i dosadne sednice.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi