Narodna skupština
Tanjug/Zoran Žestić 28.08.2017.
Skupština Srbije

Alo, Nenad Vujanović

Skupština Srbije, Foto: Alo, Nenad Vujanović

- Ni španske, ni turske serije nisu ravne situaciji koja je juče vladala u skupštinskim kuloarima. Poslanici, koji su akteri, bili su šokirani saznanjem da ih službenica obojicu vrti oko malog prsta i da imaju konkurenciju, a njihove kolege koji su znali za ovaj „skupštinski trougao“ se zabavljaju i seire na mukama ova dva poslanika, koji su jučerašnji dan provela pokušavajući da saznaju ko je ovaj drugi - navode naši izvori iz parlamenta i dodaju da su ova dva poslanika napravila ogroman problem ostalim kolegama.

- Ma ajde što se oni švalerišu, to je njihov problem. Nego što su zbog njih nadrljali ostali narodni poslanici, koji su satima suprugama morali da objašnjavaju da su im verni, te da nisu u vezi ni sa kakvom službenicom. Supruge su im napravile potpuni haos, te su brojni poslanici morali da na uvid daju i svoje mobilne telefone, da se kunu da posle sednice idu pravo kući - ističu naši izvori i dodaju da su zbog dvoje nevernih poslanika nadrljali ostali, ni krivi ni dužni.

- Znam da je ružno otkrivati imena, ali iskreno mnogi u Skupštini Srbije jedva čekaju da se otkrije identitet aktera ovog, kako ga sada zovu, „skupštinskog trougla“ da bi oprali sebe i da ih supruge ne bi privodile na informativni razgovor, a znate kakve su žene, kada te pogleda, ni poligraf joj ne treba da bi videla da li lažeš ili ne - jadaju se naši izvori.

"Alo!“ je juče pisao da u pauzama skupštinskih zasedanja, dok sede u bifeu, narodni poslanici poslednja dva meseca „na meniju“ imaju jako sočnu temu o kojoj šapuću. Njih je, naime, okupirala informacija ili sočan trač da su dvojica njihovih kolega ušli u ljubavnu, tačnije, švalersku vezu s istom mladom skupštinskom službenicom.

Mrka se naljutio jer nije više švaler

Narodni poslanik Milutin Mrkonjić, koji je dugo godina u srećnoj vezi s pevačicom Anom Bekutom, juče nije propustio priliku da se našali povodom teksta o švalerisanju u Skupštini Srbije. - Priča se o nekim švalerima, a „Alo!“ piše da Mrka nije švaler. To nema smisla. To je uvreda za mene. Pišete da su dvojica poslanika u šemi s istom sekretaricom. Kamo sreće da su postali švaleri! Odmah da vam kažem, ne verujem u to. Napišite da se Mrka naljutio jer je dosad bio najveći švaler iz SPS-a, a sad više nije - kazao je Mrkonjić.

Komentari (1)

šećer

13.04.2021 07:20

lAKO JE NJIMA DA SE ŠVALERIŠU NA POTPIS I NA RAČUN DRŽAVNIH PARA..