Poslanici
Alo!/M. Jošida
Poslanici u Skupštini Srbije

Marko Metlaš

Poslanici u Skupštini Srbije, Foto: Marko Metlaš

- Ujutro imam neki svoj mali ritual: popijem čašicu soka od aronije, uzmem kašiku meda, pilulu omega 3 i popijem šumeće multivitaminske tablete. Tablete sa cinkom i vitaminom D sam nabavio tek juče. Od svega mislim da je važnije pozitivno razmišljati, šaliti se i činiti dobre stvari. To jača duh, koji pobeđuje mnoge bolesti, pa i koronu - poručio je za „Alo!“ Aleksandar Čotrić.

Milena Ivanović, njegova koleginica iz skupštinske klupe, koronu je preležala u junu, ali je i dalje oprezna jer još nije utvrđeno da li se može oboleti više puta.

Milena Ivanović

Alo / Dejan Briza

Milena Ivanović, Foto: Alo / Dejan Briza

- Pijem sve ono što su mi lekari savetovali posle bolničkog lečenja. Hranim se zdravo koliko mogu. Poštujem sve propisane mere i sve što je do mene. Smatram da je vrlo važno misliti pozitivno, trudim se da što manje čitam loše vesti i informacije o koroni kojima smo svi bombardovani. Smatram da mentalno zdravlje i te kako utiče na fizičko zdravlje, samim tim i na imuni sistem - kazala je ona za naš list.

Samir Tandir

Alo / D. Briza

Samir Tandir, Foto: Alo / D. Briza

Samir Tandir tvrdi da nije menjao način života zbog pandemije.

Preporučujemo:

- Kraj iz kojeg dolazim, Sandžak i Prijepolje, poznati su po zdravoj hrani, redovno vežbam u kućnim uslovima jer teretane zbog virusa izbegavam, svakodnevno šetam i trudim se da slobodno vreme provodim sa sinom Orhanom u prirodi. Družim se sa ljudima koji misle pozitivno, čitam i trudim se da se duhovno uzdignem. Ova pandemija nam je pomogla da shvatimo koliko za sreću treba malo, da nas naša humanost čini ljudima i da samo zdrav čovek može sve - istakao je poslanik.

Vladimir Marinković tvrdi da je uvek vodio računa o zdravlju i fizičkoj kondiciji.

Vladimir Marinković

Tanjug / Filip Krainčanić

Vladimir Marinković, Foto: Tanjug / Filip Krainčanić

- Najnormalnije živim i radim u doba pandemije, pridržavam se propisanih mera i svako veče ili trčim ili igram tenis, s obzirom na potpuno smanjenje socijalnih direktnih kontakata i socijalnog života u skladu sa preporukama - zaključuje on.

Milićević: Imam poseban režim ishrane

Socijalista Đorđe Milićević je za naš list otkrio da se zbog zdravstvenih problema odavno hrani zdravo.

- Zapravo imam poseban režim ishrane. Uz to moram da koristim i određene suplemente, ali naravno, ništa ne može i ne treba da utiče na odgovornost i obavezu za posao koji smo preuzeli - kazao je on.

Pročitajte još: