Aleksandar Vučić otvaranje žičare
TANJUG/ RADE PRELIC / nr
Aleksandar Vučić otvaranje žičare

TANJUG/ RADE PRELIC / nr

Aleksandar Vučić ovaranje žičare , Foto: TANJUG/ RADE PRELIC / nr

"Današnja poseta predsednika Aleksandra Vučića treba da bude shvaćena kao početak dijaloga između opozicije i vlasti", kazao je Stamatović i dodao da je bilo potrebno uveriti predsednika da je ovaj projekat od opšteg interesa.

Stamatović je izrazio zahvalnost što je Vučić shvatio da je ta investicija od opšteg interesa i što su uz njegovu pomoć uspeli da otkoče realizaciju projekta i dobiju sve potrebne dozvole.

Lider Zdrave Srbije podsetio je da je i za obnovu ski centra Tornik bilo birokratskih problema i to od 2004. godine kada se krenulo sa razgovorima o sređivanju tog ski centra koji je bio porušen tokom NATO bombardovanja.

Zlatibor

Tanjug/Rade Prelić

Zlatibor, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ni za vreme Vojislava Koštunice i Borisa Tadića na najnižim birokratskim nivoima nije bilo razumevanja za sređivanje ski centra i izgradnju gondole, kazao je Stamatović i dodao da je obnova ski centra trajala pet godina, a da je za izgradnju gondole prvo rečeno da je potrebno da se urade prostorni planovi, za šta, kako je rekao, takođe nije bilo razumevanja na najnižim birokratskim nivoima.

Stamatovićeva stranka je bila deo Saveza za Srbiju u čijem je sastavu bilo više stranaka među kojima i S SP Dragana Ðilasa i prva je koja je izašla iz tog saveza.

Savez za Srbiju više ne postoji, jer je u međuvremenu formirana Udružena opozicija Srbije.

Pročitajte još: